LifeMasters

Lifemasters creëer je droomleven

LifeMasters is een levensveranderende cursus voor mensen die erin geloven dat zij zelf alles in handen hebben om hun droomleven te creëren. Dit is voor de mensen die beseffen dat de wereld bestaat uit energie en dat jouw omgeving reageert op jouw energie. Dat je door jouw energie aan kunt passen, jouw wereld en leven kunt veranderen. Je krijgt de handvatten om je leven te optimaliseren en te leven vanuit je innerlijke vlam en intentie.
Dit is voor de ondernemers die erin geloven dat ze vanuit hun eigen licht en kracht bijzondere dingen kunnen bereiken.

Elke maandagavond van 21:00 uur tot 22:00 kun je een online en live training volgen vanuit je bank.
Je wordt uitgedaagd om echt naar jezelf te kijken en krijgt elke week nieuwe oefeningen mee om steeds vrijer en gelukkiger te worden. Natuurlijk krijg je toegang tot de opnames.
Er is een geheime Facebookgroep waarin je ervaringen kunt uitwisselen en gewoon gezellig kunt kletsen met andere LifeMasters.
En natuurlijk worden er dan ook bijeenkomsten georganiseerd om samen te komen en gezellig te kletsen en elkaar verder te helpen.
We gaan diep, tot de kern van je ziel en we gaan door tot je jouw dromen realiseert. Alles is mogelijk en de enige die je tegen kan houden ben jij zelf. Toch hoef je dit niet alleen te doen, we doen dit samen.

De kernpunten van LifeMasters zijn dus:

<3 Jezelf door en door kennen
<3 De wereld zien als jouw spiegel
<3 Samenwerken met je gevoel
<3 Samenwerken met je innerlijke criticus en angsten
<3 Je losmaken van negativiteit
<3 De meningen van anderen loslaten
<3 Je droombaan vinden of droombedrijf creëren
<3 Een dagritme aannemen die je energie geeft
<3 Je lichaam begrijpen en die de juiste verzorging geven
<3 Je omringen met de juiste mensen
<3 Een leven vol voldoening, geluk en vrijheid

Het allerbelangrijkste is dat we het samen doen. Met zijn alle creëren we een rimpeleffect in Nederland, zodat er steeds meer mensen opstaan die echt zichzelf zijn en de wereld een mooiere plek maken.
Ik wil dat je doorgeeft wat je hier leert, het uitdraagt in je energie, zodat we grote veranderingen te weeg kunnen brengen, want daar gaat het om.

Inschrijven

Wie ben ik om je dit te kunnen leren?

ik en jijMijn naam is Scarlet Le Pair en toen ik geboren werd kreeg ik de boodschap: “jij zult nooit iets kunnen, je zult nooit iets bereiken, je zult niet kunnen leren, niet kunnen praten, niet kunnen fietsen. Jij bent een kasplantje.” Alleen maar omdat ik een hersenbeschadiging had.
Mijn moeder geloofde hier niet in en ik heb dit evenmin geloofd. Door die overtuiging ben ik gegaan voor mijn droomleven en heb ik alles op alles gezet om mijn doelen te behalen.

Ik kan zeggen dat ik er ben én dat ik nog steeds op weg ben. Als mens blijven we altijd groeien, we kunnen onszelf altijd verbeteren en kunnen altijd nog iets extra’s uit het leven halen. Daarom zit er ook geen begin of einde aan de LifeMaster cursus. Je begint wanneer jij eraan toe bent en stopt wanneer dat juist voelt.

Eigenlijk ben ik een deel van een eeneiige tweeling. Mijn zusje is gestorven toen mijn moeder zwanger van ons was, maar onze band is nooit verbroken. Zij is de reden dat ik me thuis voel in de energetische wereld. Ik geloof in de wereld en zie hoe die eigenlijk een onderdeel van ons allemaal is. Door het juist inzetten van je eigen energie, kun je onmogelijke dingen mogelijk maken. En dat wil ik je laten ervaren.

Inschrijven

Neem alvast een kijkje in de LifeMaster keuken

Hieronder vind je de eerste les van de LifeMaster cursus. In deze les hebben we de basis gelegd waar we vanaf nu op verder zullen gaan. Het is echt de complete totale les. Geen censuur, geen geknip, gewoon zoals het is. Neem er de tijd voor en voel wat het met je doet, want in deze les gaan we van dromen naar doelen.

Wat gaat er nog meer aan bod komen tijdens de cursus?

<3 De 7 pilaren waar je je leven op kunt bouwen
<3 Een dagritme voor succes en geluk
<3 Tools om obstakels mee te overwinnen
<3 De stappen die iedereen nog moet zetten
<3 Gezonde voeding op basis van wat jij nodig hebt
<3 Hulpmiddelen binnen jezelf en buiten jezelf
<3 Diep intens contact met God en de energetische wereld
<3 Gedachtekracht
<3 Het succesvol neerzetten van je eigen intentie en de juiste dingen aantrekken
<3 Hoe je valkuilen om kunt zetten in krachtbronnen
<3 En nog veel meer, want we blijven altijd groeien

Inschrijven

Wat mensen nu al zeggen 🙂

“Dit is een echte eye-opener”voetafdruk

“Zeer leerzaam”

“Ik ben je zo ontzettend dankbaar voor deze les”

“Ik zie nu precies in welke stappen ik nog te zetten heb”

“Je maakt een brandend gevoel in mij los”

“Ik voel in mijn onderbuik dat je me ineens op de juiste weg zet”

“Je geeft mijn gevoel van vrijheid en controle terug”