Vernieuwde Facebookgroep voor spiritualiteit en hooggevoeligheid

Posted on
Facebookgroep voor spiritualiteit en hooggevoeligheid

Facebookgroep voor spiritualiteit en hooggevoeligheidFacebookgroep voor spiritualiteit en hooggevoeligheid. Al langere tijd ben ik beheerder van een Facebookgroep voor hooggevoelige en spirituele mensen. Heel lang heb ik geworsteld wat ik er eigenlijk mee wilde en vandaag heb ik eindelijk de knopen doorgehakt. Ik zal de beschrijving van de groep met je delen:

Deze groep is gericht op elkaar ondersteunen naar vinden van balans in je spirituele leven en ontwikkeling.
Je kan hier terecht voor healen, readingen, advies en gewoon voor gezelligheid.

Spiritualiteit is niet alleen een soort van geloof, maar uiteindelijk ook een soort van Lifestyle waar veel meer bij komt kijken dan alleen maar een probleem oplossen of je bewustzijn aanpassen.
Als je eenmaal het bewustwordingsproces ingaat, merk je dat het je leven veranderd en dat je dingen anders moet gaan aanpakken.
Je moet een nieuw levensritme creëren en anders met je energie omgaan. Je gaat nieuwe dingen doorkrijgen vanuit je intuïtie en uiteindelijk zul je ook merken dat dingen zoals voeding en vitamines een grote rol spelen hierbij.

Het is de bedoeling dat wij elkaar hier helpen met leuke tips, inzichten en wijsheden.
We beantwoorden elkaars vragen en je kunt hier rustig oefenen met je nieuw gevonden gaven en gevoelens. Misschien ben je wel een echte reader?
Wil je dat je foto gelezen wordt? Plaats een berichtje en je merkt vanzelf wanneer je foto geplaatst wordt. Dit gebeurt niet te vaak, omdat we allemaal gevoelig zijn op energie en geen fotolijn van onze tijdlijn willen maken.

Reclame is hier welkom, mits het echt aansluit bij een spirituele levenstijl, dus het moet ook echt gaan over spiritualiteit, hooggevoeligheid en dat soort dingen.
Hier valt het leggen van kaarten ook onder.
Bel-lijnen zijn niet welkom.
Er worden maximaal 3 berichten per week per persoon goedgekeurd als deze berichten onder reclame of kaartleggingen vallen.

Voor de rest ben je vrij om leuke artikelen te delen, plaatjes te posten en dingen te delen. 🙂

Blijf elkaar wel respecteren. Er is niets zo moeilijk dan elkaar blijven snappen als je alleen maar woorden kunt lezen. Laat iedereen in zijn waarden en oordeel niet te snel.

Wil je ook lid worden van een Facebookgroep voor spiritualiteit en hooggevoeligheid? Klik dan op de onderstaande link op naar de groep te gaan:
Facebookgroep Spiritual Lifestyle

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.