overledenen in je dromen

overledenen in je dromen

overledenen in je dromen

2 Reacties

 1. D says:

  Hi Scarlet!

  Vannacht heb ik een droom gehad die ik niet kan plaatsen. Ongeveer 7 jaar geleden heb ik een dierbare vriend verloren. Vier jaar daarvoor hebben we wat met elkaar gehad, maar zijn we verder gegaan als hele goede vrienden. Ergens heb ik altijd het gevoel gehad dat we elkaar al die tijd toch nog stiekem leuk vonden. Vaak zocht hij me ook op en sprake elkaar geregeld nog. Na zijn overlijden heb ik vaker over hem gedroomd. Zo kwam hij een keer naar mij toe terwijl ik op een balkon stond. Hij leek op een engel en gaf me een knuffel. Dat was zo emotioneel.
  Vannacht droomde ik dus dat ik op een bed lag en een whatsappbericht van hem kreeg. In m’n droom leefde hij nog. Hij stuurde een foto van hem zelf en vroeg hoe hij eruitzag (hij zag er erg goed uit) en vroeg hoe het met me ging. Dat gaf me in de droom meteen vlinders in de buik en het gevoel dat ik graag met hem verder wilde en m’n huidige relatie wilde beëindigen.
  Nu ben ik heel blij met m’n huidige relatie. Maar als ik aan hem terugdenk, mis ik hem enorm.
  En ik kan dus niet plaatsen wat deze droom zou kunnen betekenen voor mij..

  Liefs, D

  Ps. Bedankt voor de fijne uitleg die jij altijd kan geven!

  1. Scarlet says:

   Hi!

   Deze droom heeft niet echt een diepere betekenis. Het is meer een gevolg van dat je hem sowieso al mist en het liefst even contact met hem zou willen hebben.
   Zeker omdat er toch zoveel fijne liefde (in verschillende vormen) tussen jullie zat en zit. 🙂

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen