affirmaties om naar je intuïtie te luisteren

Posted on
affirmaties om naar je intuïtie te luisteren

affirmaties om naar je intuïtie te luisterenAffirmaties om naar je intuïtie te luisteren. Je weet ondertussen vast wel dat het belangrijk is om naar je intuïtie te luisteren en je bent er misschien ook wel mee bezig om steeds beter te kunnen communiceren met je intuïtie. Toch kan je soms net even dat zetje gebruiken om naar je intuïtie te blijven luisteren.
Deze affirmaties kunnen je dat net geven.

Mijn intuïtie is mijn lijdraad

Mijn intuïtie is mijn lijdraad.
Mijn intuïtie helpt mij om mijn leven vorm te geven zoals goed voor mij is.
Mijn intuïtie zorgt ervoor dat ik me goed voel.

Deze zinnen helpen je om je intuïtie als richtlijn in je leven te blijven handhaven. Zeg een van deze zinnen (die het beste voelt), dan ook elke ochtend tegen jezelf als je wakker wordt. Dit helpt je om gedurende de dag je intuïtie te blijven volgen.

Mijn intuïtie geeft mij antwoorden

Ik luister naar mijn intuïtie
Ik kan alles vragen aan mijn intuïtie
Mijn intuïtie helpt mij om keuzes te maken
Mijn intuïtie geeft mij duidelijkheid
Mijn intuïtie geeft me antwoorden

Deze affirmaties om naar je intuïtie te luisteren passen beter bij je als je jouw intuïtie wilt inzetten om keuzes te maken en inzichten te krijgen in mensen en situaties.

Voel en onderzoek welke affirmaties beter bij jou passen. Of misschien vormen ze wel net even die inspiratie om je eigen affirmatie te maken. Ook dat is helemaal goed. Zolang je affirmatie maar positief gesteld blijft en op het nu gericht is. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.