Als je niet lekker in je vel zit

Posted on
als je niet lekker in je vel zit

als je niet lekker in je vel zitAls je niet lekker in je vel zit en je gewoon niet lekker voelt, dan is dat oké. Dan is dat gewoon goed zoals het is. Je hoeft jezelf niet op te jagen om je beter te voelen. Je hoeft niet te zoeken en te onderzoeken. Je hoeft niet te graven en te spitten. Je hoeft niet heel jezelf te gaan ontdekken.

Niemand, geen enkel mens zit altijd lekker in zijn vel. Het leven kabbelt en stroom. Soms op en soms meer, met kleine en soms grote golfbewegingen en dat is oké.
Als jij niet lekker in je vel zit, dan ziet je in zo’n fase. Een fase van onrust en spanning of van emoties. Misschien weet je niet eens wat er is en dat is prima.
Het gaat niet om wat er is, maar het gaat om jou.
Het gaat niet om wat het betekent, maar het gaat om jou.

Als je niet lekker in je vel zit, omhels jezelf dan met liefde

Pak dus een lekkere warme deken en een kopje thee en omhels jezelf met liefde. Liefde voor jezelf en voor de ander. Liefde vanuit jezelf en vanuit de kosmos.
Dat mag je binnen laten als je niet lekker in je vel zit. Dat mag je voelen en tot je nemen. Daaraan mag je jezelf opladen.

Twijfel dus niet aan die liefde en twijfel niet aan wat je voelt.
Onderdruk niet wat er is, maar laat zijn wat er is. Uit wat er is…Ook al is er geen oorzaak.
Daarin vind je vrijheid rust en ontlading en uiteindelijk ook weer beterschap.

Dit is slechts een fase. Zo meteen zit je weer in de lift. Geef jezelf ruimte en rust. Ontlaad en zoek afleiding. Luister naar jezelf wanneer wat gepast is. Dan is het goed. Dan is het oké.
Geef aandacht aan jezelf en aan je gevoel. Geef liefde en omhels wat er is.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.