Angel aura kwarts: de edelsteen met engelen energie

Posted on
angel aura kwarts

Angel aura kwarts is een edelsteen met een sterke en verlichtende energie. Het is een edelsteen die je zowel helpt je aura te reinigen als je contact met de engelen te versterken.

Dit is geen edelsteen die in de natuur gevonden wordt. Het is namelijk bergkristal die behandeld is met verschillende metalen. Twee van deze metalen zijn platina en zilver.
Aura angel kwarts heeft daarom ook de gecombineerde werking van verschillende materialen in zich.
De behandeling geeft deze edelsteen ook een bijzondere kleur/gloed. Deze gloed heeft een parelmoerachtige kleur.

Angel aura kwarts en je verbinden met de engelen

Deze gecombineerde werking geeft angel aura (ook wel engelen aura genoemd) een zeer rustgevende en serene energie.
Hij helpt je jezelf te verbinden met de engelen en met de energetische wereld, waardoor je daar een fijne lichte energie van ontvangt en ook makkelijker boodschappen en inzichten kunt ontvangen.

Vooral als je inzichten wilt ontvangen/channelen over je zielsmissie, levensles en spirituele ontwikkeling, is dit een hele fijne steen.
Daarnaast is hij heel fijn als je inzichten wilt ontvangen over vorige levens en tweelingzielen.
Eigenlijk is angel aura kwarts dus geschikt om bij je te nemen als je boodschappen wilt ontvangen over spirituele onderwerpen en over je eigen ziel.

Dat maakt dit dan ook een hele fijne edelsteen om bij je te dragen als je readingen geeft of boodschappen van de engelen wilt channelen.
Ook wanneer je healingen geeft waarbij je de energie van de engelen doorgeeft, is dit een hele fijne edelsteen om bij je te nemen.

Je aura reinigen en opladen

Daarnaast helpt de lichte en zachte energie van angel aura kwarts ook met het reinigen en opladen van je aura. Hij helpt je jezelf te ontdoen van blokkades en belastende energie.
Vervolgens helpt deze edelsteen je met het openen van je kruinchakra, zodat je helende energie van het universum kunt ontvangen.
Daarmee kun je je energetisch lichaam, je aura, weer helemaal opladen.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.