Angel Aura Kwarts

Posted on
angeliet en angel aura kwarts


Aura Angel Kwarts is geen edelsteen die gevonden wordt in de natuur. Het is namelijk bergkristal die behandeld wordt met verschillende metalen. Twee van deze metalen zijn platina en zilver.
Aura Angel Kwarts heeft daarom ook de gecombineerde werking van verschillende materialen in zich.

Deze gecombineerde werking zorgt ervoor dat deze edelsteen zeer rustgevend en sereen is. Aan deze werking en ook de kleur heeft ervoor gezorgd dat deze steen zo genoemd is.
Hij helpt je jezelf te verbinden met de engelen en de energetische wereld, waardoor je een fijne lichte energie ontvangt en ook makkelijker boodschappen kunt ontvangen.

Angel aura kwarts maakt met die lichte en fijne energie heel je systeem schoon. Hij ontdoet je van blokkades en negatieve energie.
Door het dragen van deze steen kun je jezelf ook een tijdje minder goed voelen. Dit komt juist door het losweken van alles wat vastzat. Je bent het namelijk aan het verwerken en ontladen en daar komen oude emoties ook even bij om de hoek kijken.

Kleur:Werkgebied:

blokkades, verbinding met engelen, reiniging, licht, inzicht, stress

Chakra’s:

kruinchakra

Te combineren met:

bergkristal en angeliet

Sterrenbeeld:

leeuw

Verzorging:

Angel Aura Kwarts kan niet goed tegen harde krachten, stromend water en fel zonlicht. Het is een kwetsbare, broze steen waar voorzichtig mee omgaan moet worden.
Opladen en reinigen kan dus het beste door de steen te leggen in het maanlicht.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen