Cursus Online Yoga

“Ontprikkel, ontstress en kom in balans”

Comfort en veiligheid van je eigen huis, mogelijkheid om je practice zo veel en vaak uit te voeren. In je eigen tempo, op je eigen manier!

Eens aangestoken is yoga een lichtje wat nooit meer uitgaat. Hoe beter je oefent, hoe helderder de vlam.

De cursus bestaat uit 9 videolessen van ieder tussen de 20 en 40 minuten lang.

Goed voor 5 uur lang oefenen met en leren over ademhaling, meditatie en yoga oefeningen die gericht zijn op verstilling en bewustwording.

Voor wie is deze cursus?

  • Mensen die ‘iets’ hebben met yoga en bewustwording en graag meer willen weten
  • Mensen die op zoek zijn naar manieren om meer en dieper te kunnen ontspannen
  • Mensen die onrust ervaren, in het hoofd zitten en op zoek zijn naar rust en balans
  • Mensen die een lekkere reset willen voor hoofd, hart en lijf

 

Wat je in de online cursus Yoga leert

Dit materiaal is ontwikkeld door Ellen na jaren van professionele ervaring met yoga en meditatie. Ellen is professioneel internationaal yogadocente en heeft daarnaast vele trainingen gevolgd op gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Bijzonder is dat Ellen tevens haar persoonlijke levenservaring verweeft in haar online lessen. De lessen kun je 24 uur per dag volgen, en je hebt levenslang toegang!

 Veel gestelde vragen

De cursus start nu en houdt nooit op! Het is een cursus die je compleet op je eigen tempo bepaalt – online. Jij bepaalt wanneer je start en jij bepaalt ook wanneer het ophoudt.

Hoe vind je levenslang klinken? Nadat je je hebt ingeschreven, heb je unlimited toegang tot de cursus voor zolang als jij wil – via elk apparaat (telefoon, computer, Ipad) die je bezit.

We willen niet dat je niet tevreden bent! Als je ontevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 30 dagen contact op en we geven je het volledige bedrag terug.

Nee zeker niet! Er is juist veel aandacht voor uitleg zodat je alles goed in je kunt opnemen, we nemen echt de tijd voor poses. Je leert in deze cursus juist veel over de beginselen van yoga en meditatie, via een simpele manier.

Nee, zeker niet! Een yogamat is wel fijn en handig.

Alle lessen zijn via het platform Teachable te bekijken, via streaming. Om illegale verspreiding en doorsturen te voorkomen, is voor deze weg gekozen. Je kunt binnen het platform de lessen zo vaak bekijken wanneer je wil. Toegang is voor altijd 🙂

De huidige betaalwijze van Teachable laat alleen creditcard betalingen toe. Heb je geen creditcard, maar wil je de cursus wel graag hebben, stuur dan een mail naar hello@ellenaarts.com. Je krijg dan een andere betaalwijze door (regulier overmaken), en je krijgt via Ellen – via je email – gewoon toegang tot de cursus. Dit geldt voor betaling in één keer, niet voor betaaltermijnen.