De werking van aquamarijn

Posted on
aquamarijn

Aquamarijn is een edelsteen met een zachte ondersteunde energie. De energie van deze edelsteen helpt je om het overzicht te behouden en de keuzes te maken die goed voor je zijn. Daarnaast is het een edelsteen die je creatiekracht voedt.

Deze edelsteen helpt je namelijk op twee manieren beter om te gaan met lastige situaties. Aan de ene kant word je geholpen om dingen duidelijk en helder te (over)zien.
En aan de andere kant krijg je de rust om dingen te accepteren zoals ze zijn. Daardoor kun je zonder overspoeld te worden met emoties keuzes maken en actie ondernemen.
Dit is met name fijn als je in een onrechtvaardige situatie beland bent, waarin je toch de best mogelijke keuzes zal moeten maken. Ook als is dat door alle emoties en gevoelens die je ervaart een lastig iets.

Daarnaast helpt deze steen je natuurlijk ook om je goed te uiten en je mening duidelijk te verwoorden. Als je iemand bent die onder druk niet meer uit zijn/haar woorden komt, dan is dit een hele goede edelsteen voor jou.
Dit komt omdat aquamarijn ook inwerkt op je keelchakra. Daar helpt hij blokkades weg te halen en dit chakra weer energetisch in balans te brengen.
Aquamarijn helpt je daardoor ook jouw kennis en inzichten op een heldere manier mee te geven aan anderen.

Door deze energetisch werking is aquamarijn ook uitermate geschikt voor mensen die onzeker zijn en niet goed voor zichzelf op durven te komen.
Helemaal als iemand in een moeilijke situatie zoals een scheiding is beland of net zijn baan is kwijtgeraakt.
Maar ook voor coaches en trainers is dit een hele fijne edelsteen.

Aquamarijn en je creatiekracht

Als we nog meer inzoomen op de energie van aquamarijn, dan zien we dat deze edelsteen je ook helpt om nieuwe ideeën op te doen.
Hij helpt de ideeën die je intuïtie je mee probeert te geven omhoog te halen.
Deze edelsteen voedt ook de creatiekracht die helpt om plannen uit te voeren en dromen waar te maken.

P.S wist je dat aquamarijn ook de geboortesteen van de maand maart is.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.