Dit is het enige kristal dat je nodig hebt om je communicatie en intuïtie te verbeteren

Posted on
communicatie kristal sodaliet

Ken je sodaliet al? Deze prachtige edelsteen helpt je zowel om je communicatie en intuïtie te verbeteren. En sodaliet doet nog meer. Ontdek wat deze edelsteen voor je kan betekenen.

Sodaliet is een vrij zeldzame edelsteen die op verschillende plekken op de wereld wordt gevonden. Bekende vindplaatsen zijn Brazilië, Rusland en Canada. De steen komt in vele kleuren voor.

Hoewel de meeste stenen opvallende witte en blauwe tinten hebben, zijn er talrijke kleurvarianten van deze edelsteen. Denk aan gele en oranje tinten, paars, grijs of zelfs transparant.

Diepblauwe sodaliet met witte strepen of patronen is het meest gewild. De blauwe variant wordt geassocieerd met het keelchakra ofwel het chakra van de communicatie. Ook zou het een perfecte steen zijn voor iedereen die de waarheid wil spreken en die zoekt naar emotioneel evenwicht.

Dit zijn zes helende eigenschappen van sodaliet

1. Vergemakkelijkt de communicatie

Sodaliet is een populaire steen voor mensen die hun communicatievaardigheden willen verbeteren. Zo zou de steen helpen om je duidelijk en zelfverzekerd uit te spreken en anderen beter te begrijpen. Op deze manier draagt de steen bij aan zelfexpressie.
Sodaliet kan ook helpen bij het vinden van de juiste woorden. Tijdens discussies helpt de steen bovendien om kalm en beheerst te blijven en je emoties onder controle te houden, zodat je er niet door wordt overmand. Dat helpt om je duidelijker uit te drukken.

2. Verbetert de intuïtie

Sodaliet kan je helpen om tekens en signalen die je krijgt beter te interpreteren, waardoor het gemakkelijker wordt om je intuïtie te volgen. Houd hiervoor een sodaliet in je zak of tas of draag de steen als sieraad. Bijvoorbeeld als ketting of oorbel. Ook in mannensieraden komt de steen regelmatig voor.

3. Voor een kalme geest

Als je je gestrest of angstig voelt, kan sodaliet een fijne steen zijn om bij de hand te hebben. De steen helpt om de geest te kalmeren en bevordert innerlijke rust en stilte. Ook voor je gemoedsrust is het een goede steen.
Als je rustig en ontspannen wil mediteren, is het een goed idee om een sodaliet in je meditatieruimte of op je huisaltaar te leggen.

4. Bevordert assertiviteit en eerlijkheid

Als je het spannend vindt om jezelf uit te spreken, laat sodaliet je dan helpen. De steen schenkt je de moed om de waarheid te spreken of jouw waarheid naar voren te brengen. Zo ben je in staat om bij te dragen aan eerlijkheid en openheid. Ook helpt de steen om voor jezelf op te komen.

5. Verhoogt je gevoel van eigenwaarde

Sodaliet is ook een goede steen om je gevoel van eigenwaarde te vergroten. Zo kan dit kristal je helpen als wil loskomen van negatieve gedachten over jezelf.

6. Verbetert je intellectuele vermogens

Sodaliet draagt bij aan mentale helderheid en kan je helpen om je beter te concentreren. Als je nieuwe informatie tot je moet nemen of je goed moet concentreren op een taak, kan dat heel behulpzaam zijn. Op deze manier kan sodaliet je dus ook helpen om meer welzijn te ervaren en krachtiger in het leven te staan.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.