Draag jij een geheim bij je?

Posted on
Draag jij een geheim bij je?

Draag jij een geheim bij je?Draag jij een geheim bij je? Ik stel deze vraag omdat bijna iedereen die ik spreek een geheim bij zich draagt. Het zijn vaak juist deze geheimen die onrust en innerlijke problemen veroorzaken.

Draag jij een geheim bij je? De gevolgen van een geheim

Als jij namelijk een geheim bij je draagt, draag je ook geheime emoties bij je waar eigenlijk geen ruimte voor is. Je deelt ze met niemand en ook voor jezelf stop je ze zo ver mogelijk weg.
Juist deze emoties zullen groeien, sterker worden en onbewust aan je knagen. Misschien niet direct, maar uiteindelijk wel.

Dit geldt niet alleen voor dingen die je meegemaakt hebt of zelf gedaan hebt. Dit geld ook voor het achterhouden van je mening op momenten dat je die echt moet uitspreken. Het geldt ook voor het achterhouden van je behoeftes.

Als je een geheim hebt die echt pijn doet en dit niet deelt met een stuk papier, muziek, of met een heel lief persoon, dan sta je niet meer in verbinding met het geheel. Je houdt iets achter en dit houdt jouw uit de flow van het leven.
Dit ga je zeker sterker ervaren als je meerdere ‘geheimen’ bij je draagt.

Ik zeg dus niet dat je jouw geheim aan iedereen moet vertellen om dit te voorkomen. Dit hoeft niet, maar je moet wel uiting geven aan de emoties die bij het geheim horen. Dit kan door het te delen, maar ook door het dus op te schrijven. Zolang je het maar niet meer onderdrukt en het meegeeft aan de energie van het leven, dan komt het helemaal goed. 🙂

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.