Dromen dat je achtervolgd wordt

Posted on
dromen dat je achtervolgd wordt

Dromen dat je achtervolgd wordt. Wat betekent het als je droomt dat je achtervolgd wordt? Dit is een van de meest voorkomende dromen en ze hebben te maken met hoe je in het leven staat.
Ze zeggen ons namelijk dat we iets onder ogen moeten komen.

Dromen dat je achtervolgd wordt: de betekenis

Deze dromen geven je aan dat iets je te veel aan het worden is. Dat kan je relatie zijn, maar ook je werk of het je leven zoals het nu is als geheel. De stress en spanning hiervan achtervolgen je.

Daarnaast kan het ook betekenen dat je iets uit je verleden niet verwerkt hebt of dat het tijd is om een angst of pijnpunt onder ogen te komen.

De vorm van de achtervolger kan je duidelijkheid scheppen in de exacte betekenis.

Zo staat een schaduw of schim vaak voor een eigen angst die geconfronteerd of losgelaten mag worden.
Dieren staan vaak voor eigenschappen, emoties of kanten van onszelf die we onderdrukken, maar nu wel onder ogen zouden moeten komen, omdat ze ons kunnen helpen.
Als je achtervolgd wordt door personen, dan is het de vraag wat die specifieke persoon voor je betekent. Gebruik het eerste wat in je opkomt, want dat is waar je nu mee aan de slag mag gaan.

 

3 Comments

 1. Denise says:

  Hallo Scarlett, kun je mij helpen mijn droom te vertalen ?
  Ik droomde dat er een wesp op mijn wijsvinger zat. Het was een wesp die niets deed en het voelde niet onprettig dat hij daar zat. Hij zat een tijdje bij me maar ineens voelde ik dat het een andere wesp was die nu op mijn wijsvinger kwam zitten. Ik keek en hij zag er anders uit. Ik wilde hem weg hebben en was bang dat hij me zou steken dus ik sloeg mijn hand opzij en hoopte dat de wesp weg zou vliegen. Maar dat deed hij niet. Daarna keek ik op en zag heel veel wespen om me heen vliegen en zoemen.

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze droom geeft aan dat je jezelf rustig aan het openstellen bent voor jezelf én voor anderen.
   Alleen ben je nog aan het zoeken naar wanneer dit goed is en wanneer niet.
   Soms gaat dit erover dat sommige emoties niet zo handig zijn om helemaal vrij te laten stromen en soms gaat dit erover dat je mensen om je heen hebt waarbij het niet zo handig is om kwetsbaar te zijn.

   1. Denise says:

    Bedankt.. ☺️

Leave a comment

Your email address will not be published.