Dromen over een vliegtuig

Posted on
dromen over een vliegtuig

Dromen over een vliegtuig. Wat betekent het als je droomt over vliegtuigen? De symbolische betekenis van een vliegtuig is in de meeste gevallen het behalen van belangrijke doelen. Daarnaast kan een vliegtuig ook betekenen dat je eindelijk loskomt van een beklemmende situatie.

Dromen over een vliegtuig

Als je een veilige reis maakt met een vliegtuig, dan zal komt het allemaal goed en zul je je doelen behalen of loskomen van de situatie.
Wanneer het vliegtuig echter niet opstijgt, dan zijn er nog factoren die jou tegenhouden om je doelen te behalen.

Het kan ook zijn dat je met het vliegtuig neerstort. Dit betekent dat de tijd nog niet helemaal rijp is en dat je voorlopig nog even zult wachten op de dingen die je wilt bereiken.

Als het vliegtuig niet kan landen, betekent dat meestal dat je niet de juiste doelen in je hoofd hebt. Misschien heb je de lat te hoog gelegd.
Wanneer het vliegtuig dan ook een andere route neemt dan gepland, dan zegt het dat je niet het juiste doel voor ogen hebt en dat je het ergens anders mag zoeken.

Je zit in een fase van verandering

Een vliegtuig in je dromen staat dus eigenlijk altijd voor verandering, loskomen en verder gaan. Wat er met het vliegtuig gebeurt geeft aan of je op de juiste manier bezig bent.