Dromen over een vliegtuig

geplaatst op
dromen over een vliegtuig

Dromen over een vliegtuig. Wat betekent het als je droomt over vliegtuigen? De symbolische betekenis van een vliegtuig is in de meeste gevallen het behalen van belangrijke doelen. Daarnaast kan een vliegtuig ook betekenen dat je eindelijk loskomt van een beklemmende situatie.

Dromen over een vliegtuig

Als je een veilige reis maakt met een vliegtuig, dan zal komt het allemaal goed en zul je je doelen behalen of loskomen van de situatie.
Wanneer het vliegtuig echter niet opstijgt, dan zijn er nog factoren die jou tegenhouden om je doelen te behalen.

Het kan ook zijn dat je met het vliegtuig neerstort. Dit betekent dat de tijd nog niet helemaal rijp is en dat je voorlopig nog even zult wachten op de dingen die je wilt bereiken.

Als het vliegtuig niet kan landen, betekent dat meestal dat je niet de juiste doelen in je hoofd hebt. Misschien heb je de lat te hoog gelegd.
Wanneer het vliegtuig dan ook een andere route neemt dan gepland, dan zegt het dat je niet het juiste doel voor ogen hebt en dat je het ergens anders mag zoeken.

Je zit in een fase van verandering

Een vliegtuig in je dromen staat dus eigenlijk altijd voor verandering, loskomen en verder gaan. Wat er met het vliegtuig gebeurt geeft aan of je op de juiste manier bezig bent.

 

59 Reacties

 1. John says:

  Hey Scarlet,
  Is de betekenis van een helicopter hetzelfde als van een vliegtuig?
  Afgelopen nacht zou ik in mijn droom met nog twee anderen mee met een helicopter. We waren echter zo aan het overleggen hoe laat we zouden gaan, dat toen we het erover eens waren de piloot aangaf dat het te laat was en hij naar huis moest. Het was vrijdag, dus maandag volgende kans. Ik bedacht dat ik maandagmorgen gewoon in zou stappen, onafhankelijk van wat die anderen verder wilden. Ik had tenslotte de leiding…

  Alvast bedankt voor je reaktie.

  1. Scarlet says:

   Hey John,

   Haha ja dat is hetzelfde als een vliegtuig. Volgens mij kom je er dan wel uit, want het is een vrij duidelijke droom.

   1. John says:

    Inderdaad!;)
    Werd afgelopen nacht nog eens in een iets andere vorm overgedaan met (dit keer wel) een vliegtuig. Mijn medereizigers dachten niet dat ik het vliegtuig (wat volgens hun van inferieure kwaliteit was) aan de grond kon zetten. Ik wist echter zeker dat ik het wel kon. Er was geen haar op mijn hoofd die daaraan twijfelde.
    Lijkt me duidelijk!:)

    1. Scarlet says:

     Haha dat is inderdaad heel duidelijk!

 2. camiel says:

  Met het opstijgen schramde het vliegtuig gebouwen, dat was zo instabiel dat de piloot besloot te landen, later wilde hij het opnieuw proberen maar dan op een fiets met een motor….Ik heb al heel vaak over vliegreizen gedroomd , neerstorten, maar ook al 2x over een gevangenisontsnapping

  1. Scarlet says:

   Hey Camiel,

   Volgens mij heb jij dromen en doelen waar je niet naartoe durft te bouwen.

 3. Gerard says:

  Ik heb laatst gedroomd dat ik drie vliegtuigen zag. Twee daarvan bogen af naar links, de derde vatte vlam en stortte neer in een pretpark. Het was een helder blauwe lucht / mooie dag. Ik zag het vanaf de grond gebeuren als toeschouwer en ben dus niet samen met het vliegtuig neergestort.

  Wat betekenen drie vliegtuigen waarvan er 1 neerstort in dit geval?!

  1. Scarlet says:

   Hey Gerard,

   Dit gaat er eigenlijk over dat je gevoelsmatig op een kruispunt staat. Twee opties voelen goed, de ander voelt als een nieuw begin en zwaar. Meer zegt de droom hier niet over. 🙂

 4. Lo says:

  Hoi scarlet

  Ik droomde dat ik een vliegtuig zag neerstorten niet ver van mij.?

  1. Scarlet says:

   Hey Lo,

   Zo zou ik het niet een twee drie kunnen vertalen, maar waar het op lijkt is dat je iets aan het loslaten bent of juist nog eventjes moet wachten met alles wat je wilt.

 5. Michael says:

  Hoi Scarlet,

  Ik heb gedroomd over een vliegreis, waarin in op reis was met mijn ex. Het voelde erg fijn met elkaar, we hebben een bestemmimg bezocht die bekend stond als ‘gevaarlijk’ en daar obstakels overwonnen een fijne tijd met elkaar gehad.

  De droom eindigde erin een vliegtuigreis met 2 overstappen, waarvan ik vlak voor de tweede overstap wakker werd.

  1. Scarlet says:

   Hey Michael,

   Wat deze droom eigenlijk aangeeft is dat je de onverwerkte emoties mbt je ex nu aan het verwerken bent, zodat je met rust terug kunt kijken op die relatie.

 6. Estelle says:

  Hi Scarlet, Ik droomde vannacht over drie vliegtuigen die ik vanuit het slaapkamerraam van mijn ouders (mijn ouderlijk huis) zag aankomen vliegen en raakte elkaar alle drie en stortte neer. Toen was het ineens pikdonker voor het raam, bleek later een vuilniszak te zijn die erop was gewaaid (schuin dakraam). Ik wachtte toen op het geluid van gillende mensen en sirenes maar toen besefte ik dat waarschijnlijk niemand die ramp zou overleven. Toen ik de sirenes hoorde en ik een blauwe lucht door het raam zag werd ik wakker.

  1. Scarlet says:

   Hey Estelle,

   Heftige droom! Dit gaat er eigenlijk over dat je te streng voor jezelf bent en jezelf te veel wilt pushen.

 7. Irem says:

  Hoi Scarlet,

  Ik heb net gedroomd dat ik met allemaal leuke mensen die ik eerst niet kende in een heel groot vliegtuig ging. De voorbereidingen voor de vliegreis duurde heel erg lang (1 week ofzo), want je moest geselecteerd worden om mee te vliegen. Toen we eenmaal vlogen was het super leuk en ik leerde een leuke jongen kennen. De jongen en ik vonden elkaar super leuk enzo en toen werd ik wakker. Misschien heb ik mijn droom wel heel erg uitgebreid opgeschreven maar ik wil niet dat ik iets vergeet zegmaar. Ik weet dus niet of we geland zijn of neergestort, maar ik weet wel dat we iniedergeval opgestegen zijn.

  1. Scarlet says:

   Hey Irem,

   Wat een fijne droom! Dit gaat over het ontwikkelen van goede en fijne relaties waar je aantoe bent en mee bezig bent. Het zegt ook iets over door middel van die samenwerking en mooie toekomst voor jezelf opbouwen.

 8. Arijana says:

  Hoi,

  Ik droomde over erg veel vliegtuigen, ik zag ze allemaal vliegen, mooi en machtig. Op het eind kwamen nog een stuk of 10 samen die een show maakten….waar slaat dat dan op?

  1. Scarlet says:

   Dat klinkt simpelweg als een stukje ontlading en een onbewuste stap naar je eigen vrijheid.

 9. Sann says:

  Hoi,

  Ik droomde vanacht eerst over een helikoptercrash, deze zag ik vlak voor me gebeuren en zag ik in de lucht nog een rare beweging maken voor hij neerstorte. Het klinkt vreemd maar er zat een kat in van een vriendin van mij die ik nooit spreek en de piloot zelf, beide overleefden dit. Later heb ik de kat weggebracht en zag ik een korte tijd later een vliegtuig neer storten en die maakte weer voordat hij neer storte een rare beweging. Ik was best wel geshockeerd over de droom, snapte er zelf ook weinig van toen in wakker werd. Heb hier namelijk nog nooit eerder overgedroomd.

  1. Scarlet says:

   Deze droom gaat er zoals ik het nu lees over dat je anderen keuzes wilt gaan maken in je leven.
   Dit heeft er ook mee te maken dat je je gevoelige/sensuele kant er meer gaat laten zijn.

 10. Biem says:

  ik droomde dat een vliegtuig in mijn tuin lande

 11. Hatice says:

  Hey Scarlet,

  De laatste week heb ik al drie keer dromen gezien met vliegtuigen.
  De ene keer zat ik erin, keek ik door het raam.
  Een andere keer maakte ik me klaar om te vertrekken. Om 14u ging de vliegtuig opstijgen.
  Nu vannacht zag ik vliegtuigen landen… twee achter elkaar… heel dicht dat ik zo verwonderd ernaar keek.

  De vliegtuigen… hebben ze een boodschap voor mij?

  Alvast bedankt als je reageert…

  1. Scarlet says:

   Hey Hatice,

   Dit gaat er waarschijnlijk over dat je toch iets aan het veranderen bent in je leven of dat wilt gaan doen.
   En deze dromen geven aan dat dat eigenlijk prima gaat of kan. 🙂

 12. Cindy says:

  Ik droomde dat er een vliegtuig constant boven mijn huis ging vliegen en constant heen en weer en plotseling waren er twee een grote en kleine die grote zat die klei e achtrna wat kan dit betekenen

  1. Scarlet says:

   Dit is een teken dat je het gevoel hebt dat ‘anderen’ jouw leven (willen) bepalen.

 13. Victoria says:

  Hoi Scarlet,
  Ik droom regelmatig over het starten van een reis, waarbij het me maar niet lukt om op het vliegveld te komen. Door treinproblemen, verkeerd ingestapt te zijn, onduidelijke chaos, kom ik nooit of niet op tijd op de luchthaven aan. Wat vertellen deze dromen mij?
  Slechts één keer is het me in mijn droom gelukt om in het vliegtuig terecht te komen, maar toen ontstond er chaos doordat ik alleen reisde en wel de koffers van mijn partner bij me had. Zelfs eenmaal in de lucht ging het zo door.
  Ben erg benieuwd wat jij me hierover kan vertellen

  1. Scarlet says:

   Dit geeft aan dat je eigenlijk dromen of doelen hebt waar je graag iets mee wilt, maar je neemt niet de stappen of maakt niet de keuzes die je daar zouden kunnen brengen. 🙂

 14. Kathleen says:

  Ik droomde dat ik in de tuin van mijn ouderlijke huis was. Na werken in de serre in de groenten tuin keerde ik over het grasveld terug richting huis, toen ik zwaar vliegtuiggeronk hoorde dat me nieuwsgierig maakte. Ik dacht aan scenes uit het verleden uit WO I of WO II die zich hier ooit hebben afgespeeld. Ik keer terug richting groentetuin achter de bomen waar ik het luchtruim goed kon zien en tot mijn verbazing/ontsteltenis zie ik een passagiersvliegtuig véél te laag komen aanvliegen vanuit het noord-oosten richting zuid-westen. Het scheert over en zie het na een maneuver om nog even bij te stellen als een compleet overtrokken vliegtuig neerstorten. Ik dacht dat het bij ons ging neerstorten, maar het vloog nog de weg over, tussen huizen en stortte neer in velden: zwarte rook en hoge vlammen laten zien dat niemand dit kan overleven. Ik ben ontsteld in de droom: al die mensen!! tegelijk besef ik ook nog dat ik al eerder een voorgevoel gehad heb dat er een vliegtuig zou neerstorten, en in de droom wil ik dat aan een vriendin laten weten, aan wie ik mijn voorgevoel al had gedeeld. En nu was het spijtig gebeurd! wat wil die droom me zeggen? Moet ik mijn intuitie nog meer serieus nemen bvb?

  1. Scarlet says:

   Hey Kathleen,
   Dit geeft aan dat je eigenlijk wel op de goede weg bent, je bent zaadjes aan het planten voor mooie dingen die je later gaat oogsten. Hier hoef je je niet eens bewust van te zijn. Wat het wel zegt is dat je nog even geduld mag hebben met je plannen. Alles mag nog groeien en daarnaast is inderdaad je intuïtie een hele belangrijke sleutel in dit proces. Daar mag je veel meer naar luisteren.

   1. Kathleen says:

    Dag Scarlet, van harte dank voor jouw feed-back! Groeten, Kathleen

 15. Sophie says:

  Hey, ik had gister een droom over dat ik neerstortte met het vliegtuig, iedereen was in paniek behalve ik. Ik bleef gewoon rustig. Kunt u mij uitleggen wat dit kan betekenen?
  Mvg Sophie

  1. Scarlet says:

   Hey Sophie,

   Dit geeft aan dat je de zorgen en meningen van anderen over bepaalde situaties aan het loslaten bent.

 16. alice says:

  Hoi scarlet ik droomde vannacht dat ik met een oude vriendin van vroeger in een vliegtuig zat en dat de vliegtuig naar onder storte ik zei tegen haar ik hou van je was een beetje wazig maar we kwamen wel weer veilig onder wat betekend dat?

  1. Scarlet says:

   Hey Alice,

   Waarschijnlijk heb je het gevoel dat jullie of jullie wegen een beetje uit elkaar aan het groeien zijn. Nog meer dan je gewend bent.
   Het is ook een stukje verwerking van de huidige afstand, omdat er nog wel een bepaalde vorm van liefde zit.
   Toch zegt het ook dat je er vrede mee hebt. 🙂

 17. Eline says:

  Hey Scarlet,

  Ik heb nu al 2 keer in korte tijd gedroomd dat ik op een vliegtuig zat en met het opstijgen gingen we een paar keer overkop en de vlucht was ook heel bizar, in het heel moet een keer ging ik naar een onbewoonde plek en in deze droom naar de ruimte en ik ging daar enkel maanden zitten… Enig idee wat het kan betekenen?

  Bedankt, groetjes eline

  1. Scarlet says:

   Hey Eline,
   Dit is meer een uiting van het gevoel dat je hebt over je leven zelf. Dat het soms zo onverwacht is of even heel chaotisch is.
   Het geeft ook aan dat je ergens behoefte hebt om even helemaal alleen te zijn en tot rust te komen. 🙂

 18. Angelique says:

  Ik droomde dat ik op reis ging met mijn zoon en we moesten met de vliegtuig, ze gaven aan dat het slecht weer was en dat het een vlucht zou worden waarbij goed nagedacht moest worden. Het had te maken met kou weer. Ik ging slapend de reis door voelde ook echt dat ik sliep maar in mijn bewustzijn wist ik dat ik moest opletten en mijn zoon het was zijn eerste vlucht in zijn leven. Ik werd wakker in het vliegtuig want mijn zoon had me nodig. We hebben het gehaald en waren weer in Curaçao bij de vader van mijn overleden vriendin. Wat mij opvalt ik droom vaak over Curaçao en ben daar nooit geweest maar wel in mijn droom steeds dezelfde plek waar we lopen en uiteindelijk eindigen we bij een mooi strand. Ik ben nu in het dagelijks leven erg met mijn zoon bezig en zijn school groep 8 en de overgang naar de reguliere school . Er gebeurt veel een pittige periode keuze van speciaal onderwijs dus naar regulier en meningsverschillen met de school en juf !

  1. Scarlet says:

   Hey Angelique,

   De droom op zich wijst inderdaad op een moeilijke reis van je zoon waar jij hem in begeleid, dus dit gaat waarschijnlijk helemaal over zijn pittige periode mbt. schoolkeuze.
   Het land trekt je blijkbaar heel erg aan (onbewust). Het staat bij jou symbool voor rust en goedheid. Tot jezelf komen.

 19. Britt says:

  Hoi,

  Ik droom regelmatig over vliegtuigen eigenlijk. In bijna alle gevallen gaat het opstijgen goed maar daarna gaat het vliegtuig tollen en ben ik de enige die de kracht van het tollen meemaakt en moet me altijd goed vasthouden aan de stoel. Ook droom ik wel eens dat ik een soort van onder het vliegtuig hang en dan overal heen reis en over de natuur en steden heen vlieg.

  Als ik niet hierover droom gaan mijn dromen altijd over huizen/plekken met heel veel kamers die steeds weer ergens anders op uitkomen en ik krijg altijd opdrachten of zo, dat ik de enige ben die alles kan oplossen. Vaak ook over een soort spel of dungeons die ik af moet gaan. Het komt bijna niet voor dat ik een ander thema in mijn dromen heb. Hoe kan dat?

  1. Scarlet says:

   Hey Britt,

   Dat klinken als intensieve dromen. Je zult waarschijnlijk nog wel andere dromen hebben, maar deze onthoud je het beste.
   Ze wijzen eigenlijk allemaal op je een beetje onmachtig voelen in je leven, het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen en niet de grip op alles te kunnen krijgen.
   Hier zou bijvoorbeeld perfectionisme en een te groot verantwoordelijkheidsgevoel een rol in kunnen spelen.

 20. Edith says:

  Hi,
  Ik driomde dat ik in een vliegtuig ging met mijn man en kleinzoon.
  Het was vrij zitten en tk had niet veel bagage bij me. Na een tijdje mistte ik mn kleinzoon maar kwam erachter dat hij ergens anders in het vliegruig was. Ik ging naar hem op zoek en hij moest braken.
  Toen we terug naar onze plaats wilden gaan begon het vliegtuig te taxien maar heel snel dus ik plaatste mn kleinzoon op een andere plek maar voor me.
  Opeens stipte het taxien en liepen we weer terug naar inze echte plaats. Er zaten toen andere mensen op onze plek.
  Nu begon het vliegtuig echter te stijgen en sommige mensen die ook geen plek hadden doken op de grond en schoven onder de vliegtuig stoelen.
  Ik schoof mn kleinzoon ook onder een stoel maar zelf paste ik maar half eronder.
  De hele reis tijdens de droom was mn man wel aanwezig maar hielp me niet mee, terwijl hij me in het echte leven met alles helpt

  Wat betekent dit allemaal ?

  1. Scarlet says:

   Hey Edith,

   Deze droom gaat eigenlijk meer over het gevoel dat je zelf alles in de gaten moet houden en te veel ballen in de lucht moet houden.
   Je zorgt eerst voor anderen en dan voor jezelf. Je staat je eigen ruimte af aan anderen om dingen te regelen en hebt het gevoel dat je er af en toe geen grip op hebt.

 21. Susanne says:

  Hoi Scarlet,

  Ik heb al een aantal keren een soortgelijke droom gehad. Ik zie in de lucht een vliegtuig dubbel klappen (dus door 2en en dan dubbel), rare, maar grappige kunstjes vertonen en dan neerstorten. Ik zit er nooit zelf in, maar aanschouw het geheel en verbaas me er iedere keer weer over. De ene keer stort ie in zee, de andere keer met een enorme explosie op een grasveld. Dan sta ik op het strand, dan ben ik in een huis en dan weer sta ik in een weiland en ren ik ervoor weg.

  Wat kan dit betekenen?

  Groetjes Susanne

  1. Scarlet says:

   Hey Susanne,

   Dit gaat heel duidelijk over een tweestrijd in jezelf. Waarschijnlijk komt deze droom iedere keer naar voren als je in tweestrijd met jezelf bent.
   Wanneer er water in het spel is zal het eerder over emoties gaan, wanneer het in een huis is zal het eerder gaan over jezelf of je gezin, etc.

   Eigenlijk ben je dan met jezelf aan het discussiëren als het ware. 🙂

   1. Susanne says:

    Bizar… dat is wel een rode draad in mijn leven: tweestrijd. Dank je wel!

    1. Scarlet says:

     Graag gedaan!

 22. Melissa says:

  Een hele goeie morgen ,
  Ik heb gedroomd dat ik met men ex op reis ging , eerst met de auto naar de luchthaven en dan inchecken en we stapten op de vliegtuig waar vele bekenden zaten en vol dat mijn ex rap een plaats innam en mij liet staan , een andere bekende man wou plaats voor me vrijmaken maar heb die geweigerd … kwam erop neer zowel in de auto aan de incheck en vliegtuig dat hij niet echt veel respect had . Wat zou die droom beteken , ps hij heeft me een paar weken geleden gestuurd om terug een kans te krijgen . Mvg Melissa xx

  1. Scarlet says:

   Hey Melissa,

   Dit staat symbool voor hoe je je vaak in de relatie gevoeld hebt (de reis van jullie relatie als het ware): niet altijd gerespecteerd en je gevoelens niet echt in acht genomen.

 23. Melissa says:

  Hallokes , ja idd zo voelde dit wel en denk moest ik de relatie terug een kans geven dat dit weer hetzelfde zal zijn

 24. Jasmijn says:

  Hoi Melissa,
  Vannacht had ik ook een droom over een vliegtuig: met een groep stonden we te wachten op de landingsbaan om te vertrekken. Echter stond iedereen buiten het vliegtuig. Ik besloot alvast het vliegtuig in te gaan, terwijl we wachtten op de piloot. Maar ineens sluit een onbekende jongen de deur en drukt op wat knoppen bij de deur. Ik sta erbij te kijken en vraag me enigszins bezorgd af wat hij aan het doen is. Dan komt het vliegtuig tot mijn schrik in beweging. Het vliegtuig begint achteruit te rijden. Steeds harder en harder, over allerlei smalle paadjes. Ik kijk uit het achterraam en volg de route, met een gevoel van angst : maar nog wel met het idee dat ik het vliegtuig misschien nog tot stilstand kan brengen. Maar ik weet niet hoe. Op het laatst pak ik mijn telefoon en probeer in paniek een piloot te bellen die mij hopelijk kan vertellen welke knoppen ik kan indrukken om het vliegtuig te stoppen. Dit lukt niet meer, want het vliegtuig rijdt over een vangrail heen en we duiken de afgrond in: we zweven naar beneden. Ik denk dat dit het einde is op dat moment. Maar uiteindelijk is er een vrolijke dame in het vliegtuig die meebeweegt met het tuimelen van het vliegtuig, een soort dans. Ik zat in een hoekje in het ruim, te wachten op de crash. Maar besluit dus maar mee te doen met de dans. En zo dwarrelen we naar beneden en komt het vliegtuig toch veilig tot stilstand op de grond.
  Vooral het achteruitrijden van het vliegtuig kan ik niet helemaal plaatsen..heb jij misschien een idee van betekenis?

  1. Scarlet says:

   Hey Jasmijn,

   Dit is een referentie aan het verleden. De reis die je in het leven hebt afgelegd zeg maar.
   Het is alsof je nog niet helemaal kunt accepteren wat je bereikt en meegemaakt hebt.
   Echter is dit wel belangrijk om nu weer een stapje vooruit te gaan in je leven. Dit geldt vooral over het nog gezonder maken van relaties.

   De droom geeft ook aan dat je het gelukkig steeds meer aan het accepteren bent, dus je bent zeker al op de goede weg. 🙂

   1. Jasmijn says:

    Wow. Ik kan dit zó goed plaatsen in de zaken die mij op dit moment bezighouden! Er spelen inderdaad wat dingen in vriendschappen, en daarbij ook in mijn persoonlijke ontwikkeling: waarin ik hard aan het werk ben om oude patronen los te laten. Deze droomuitleg sluit hier volledig op aan. Dit geeft me nog meer vertrouwen in het verder volgen van deze weg! Dank je wel voor de uitleg!

 25. Jasmijn says:

  Oeps: dat moest dus ‘Hoi Scarlet’ zijn ipv Melissa 😉

 26. Monique says:

  Hoi,
  Wil je mijn droom ook toelichten?
  Ik zit in een vliegtuig tussen mijn vader en man in, mijn moeder is er ook. Tijdens het opstijgen gaat het mis en voel ik dat we neerstorten, ik sta echt doodsangsten uit en verwijt de piloot dat hij niets zegt over wat er gebeurt, complete stilte vanuit de cockpit. Ik hou de handen van mijn vader en man vast, mijn vader begint te huilen en ik geef beide een knuffel en zeg dat ik van ze hou, ik voel hoe hard we naar beneden vallen en ik weet zeker dat we doodgaan. Uiteindelijk weet de piloot met een klap te landen. Er is lichte paniek in het vliegtuig maar we kunnen uitstappen. Mijn ouders besluiten niet verder te vliegen. Mijn man en ik stappen weer op de volgende vlucht bij dezelfde piloot. Dit vliegtuig is erg krap en ik kan niet naar buiten kijken , dit vind ik jammer, want ik had zwitserland graag willen zien. ik ben gespannen, maar de vlucht verloopt goed. Als we landen, moeten we nog een keer overstappen voordat we op bestemming aankomen. Ondertussen hebben we contact met mijn ouders, die over water naar de bestemming willen komen. Als ik wakker wordt blijft het gespannen gevoel van de droom mij lang bij.

  1. Scarlet says:

   Hey Monique,

   Deze droom is een droom die uiting geeft aan de spanning die je in het dagelijks leven voelt.
   Je bent een doorzetter en gaat de uitdagingen en obstakels in het leven aan, zelfs wanneer je ze niet helemaal duidelijk kunt zien of er grip op hebt.
   Nu zijn er wel dingen waar je meer grip op en duidelijkheid over zou willen hebben.

   Je doet dit ook omdat je hebt gezien dat je ouders soms dingen met een omweg doen\deden of soms zelfs opgaven.
   De tijd die dat gekost heeft en de stress die dat ook weer opgeleverd heeft, vind je zonde. Daar komt ook uit voort dat je dus gewoon doorgaat. 🙂

   1. Monique says:

    Dank je wel! ♡

    1. Scarlet says:

     Graag gedaan! 🙂

 27. Nicole says:

  Hoi Scarlet,

  Ik droomde vannacht dat ik in een vliegtuig zat. De stoelen van de passagiers stonden tegenover elkaar in verticale rijen ipv horizontaal. Ik sliep maar schrok wakker doordat het vliegtuig opeens naar beneden dook (neerstorten). Ik riep heel hard o nee o nee.. Er zat een man tegenover me. We wisten dat dit niet goed zou komen en reikten naar elkaars hand.

  Toen schrok ik wakker! Wat betekent dit? Het was erg beangstigend.

  1. Scarlet says:

   Hey Nicole,

   Dit is een uiting dat je dingen eigenlijk anders aan zou willen pakken en doen dan ‘normaal of gewenst’ is in jouw omgeving.
   Je zet je eigen manier echter niet door, omdat je bang bent voor de gevolgen daarvan (dat het dan fout gaat).

Reageren

Je mailadres wordt niet getoond