Dromen over tassen

Posted on
dromen over tassen

Dromen over tassen. Wat betekent het als je droomt over tassen? Deze alledaagse voorwerpen komen best wel voor voor in dromen, maar vaak vergeten we dat weer. Dat terwijl ze in andere dromen een hele grote rol spelen. Tassen hebben in dromen eigenlijk een hele simpele betekenis: ze staan voor de dingen die je dierbaar zijn of belangrijk voor je zijn.

Overdag stop je juist de dingen in je tas die je mee wilt nemen zoals je portemonnee, je mobiel, geld en allemaal andere kleine dingen die je voor de zekerheid bij je wilt hebben.
Daarom staan dromen over tassen dus ook vaak voor de zaken die jij belangrijk vindt.

Dromen dat je tas gestolen wordt

Droom je dat je tas gestolen wordt? Dan is de kans groot dat je het gevoel hebt dat je niet aan de dingen toe komt die jij belangrijk vindt door anderen mensen.
Dit kan ook staan voor het gevoel dat je niet begrepen wordt of dat je geen ruimte hebt voor jezelf.

Als je dit droomt, is het belangrijk dat je je grenzen aan gaat geven en duidelijk gaat maken wat je wel en niet wilt.

Dromen over tassen: als je je tas kwijt bent

Als je droomt dat je je tas kwijt bent, duidt dit erop dat je nog niet zo goed weet wat je zelf wilt. Of je vindt dingen belangrijk die eigenlijk niet zo belangrijk zijn.

Deze droom nodigt je uit om te gaan onderzoeken wat jij nu echt belangrijk vindt voor jezelf en wat juist niet. Wat en wie wil je dichtbij je houden en wat mag verder weg komen te staan?