De energie op aarde [Vrijdag Vragendag]

Posted on
de energie op aarde

de energie op aardeHoi Scarlet, Ik heb een vraag over de energie op aarde op dit moment.

Zelf ben ik hooggevoelig en geef healings aan volwassenen, kinderen en zelfs dieren.
Op dit moment slaap ik echter heel slecht en ik ben overdag onrustig .
Voor mijn gevoel is er een apart soort energie op dit moment klopt dat? En heb je misschien tips?

Groetjes,
Hannelore

De energie op aarde. Scarlet’s Antwoord

Goedendag lieve Hannelore,

Dank je wel voor je prachtige vraag over de energie hier op aarde! En wat die je nu al gave dingen met je gaven en hooggevoeligheid.

Het klopt helemaal dat er een hele aparte energie op aarde aanwezig is. Het is een combinatie die ‘vechten’ voor de dingen waar zij in geloven. Dan heb ik het niet alleen over de aanslagen, maar ook feministen en het verzet tegen de politie. Daarnaast zijn nog zoveel andere dingen gaande. Alles is daardoor letterlijk in beweging en het is geen natuurlijke beweging. Het stroomt tegen de stroom in.

Op hetzelfde moment zijn we namelijk bewuster aan het worden. Bewuster dat we voor de aarde moeten zorgen en dat we allemaal gelijk zijn. Bewuster dat we allemaal verbonden zijn en dat we verantwoordelijkheden hebben. We worden bewust van de wezens die we werkelijk zijn.

Die twee dingen botsen en dat geeft zo’n aparte energie. Het maakt je onrustig, omdat er iets moet gebeuren, maar we zijn niet in staat om hier zomaar iets aan te doen.
De laatste twee volle manen waren daarbij ook nog eens heel intens.

De beste tip die ik je hierbij kan geven is: focus je op jezelf. Misschien heel tegenstrijdig, omdat je voelt dat er dingen moeten veranderen, maar de tijd is nog niet rijp om wat te doen. Alleen healen, dat kun je doen en dat is al heel waardevol.
Focus je daarom op jezelf en de dingen die je wel kunt doen. Maak jezelf bewust van deze energie en maak jezelf ook bewust dat je er nu niks mee kunt en laat het daardoor buiten jezelf. Creëer een ruimte van rust om jezelf heen, zodat dit verandert.

Zorg ook voor je eigen rust, dat helpt hier enorm bij.
De tijd dat we echt iets kunnen doen voor de rest van de wereld en niet alleen voor de mensen die zich bij ons aandienen, komt echt, maar daar moeten we nog even geduld bij hebben.

Hopelijk kom je hier al iets verder mee en kun je beter slapen. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.