Het gevoel van leegte

Posted on
het gevoel van leegte

Het gevoel van leegte. Soms kun je je zo leeg voelen. Het kan voelen alsof je al je energie kwijt bent en niet meer in contact staat met jezelf of met anderen mensen.
Het is alsof iemand een onzichtbaar gordijn om je heen heeft gedaan. Elke beweging kost meer dan normaal en uitreiken naar anderen wil maar niet lukken.

Het is tijd om naar binnen te keren

Dat gordijn is er inderdaad, maar het is energetisch. Het is er niet om jou pijn te doen of je te blokkeren. Het is er om je bewust te maken van jezelf.
Als je het gevoel van leegte hebt, wil dat meestal zeggen dat het tijd is om naar binnen te keren. Er is iets wat jouw aandacht en warmte nodig heeft. Er is een blokkade, pijnpunt, angst dat gezien en bevrijdt wil worden of er is een deel van jou wat verder wil groeien en verder wil ontwikkelen.

Dat gordijn dat je blokkeer wil je eigenlijk duidelijk te maken dat je naar binnen mag keren.

Het gevoel van leegte: zorg ervoor dat je gegrond blijft

Wat hier ontzettend belangrijk bij is, is je eigen grondig. Zeker als je merkt dat je voeten koud zijn. Dat zijn de tekenen dat je meer op de grond mag gaan staan.
Dit is belangrijk, omdat je anders de energie die aan het opruimen bent niet weg kunt laten stromen. Dan blijft het in je systeem zweven en kun jij daardoor ook gaan zweven.

Let op je vitamines

Het gevoel van leegte heeft vaak ook nog een ander component en dat is een onbalans in je vitamines. Zorg er dus voor dat je voldoende binnenkrijgt en ga eventueel naar de huisarts om jezelf te laten onderzoeken.

Met name de vitamine B12. D3, A en C en ook ijzer zijn bij dit gevoel heel belangrijk.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.