Het is tijd om naar binnen te keren

Posted on
Het is tijd om naar binnen te keren

Het is tijd om naar binnen te kerenHet is tijd om naar binnen te keren. Sluit je ogen voor wat anderen zeggen en open je innerlijke ogen.
Het is tijd om je te stoppen met te luisteren naar wat anderen zeggen. Stop met luisteren en luister naar wat je innerlijke stem te zeggen heeft.
Het is tijd om te stoppen met het bezighouden met het gevoel van een ander. Stop en maak ruimte en tijd vrij voor je eigen gevoel.

Je wilt de ander niet kwetsen, maar hoe vaak kwets je jezelf daar niet mee?
Je wilt de ander geen pijn doen, maar hoeveel pijn heb jij daardoor ervaren?
Je wilt de ander vrijheid geven, maar hoeveel vrijheid heeft jou dat gekost?

Het is tijd om naar binnen te keren en daar je aandacht en liefde op te focussen. Het is tijd om de wonden en littekens te herstellen.
Juist zodat je dan bij je eigen innerlijk kracht en licht kan komen, zodat jij vrij en gelukkig bent. En vanuit dat licht, vanuit die kracht kun je meer betekenen voor de ander dan dat je tot nu toe deed.

Het is tijd om naar binnen te keren. Wees niet bang om te verliezen

Wees niet bang om dingen en mensen te verliezen. Het doet pijn, maar ergens brengt het ook opluchting. De kar die je trekt, wordt daardoor steeds minder zwaar. Ze hoeven niet meer met jou mee te liften, laat ze maar zelf lopen op hun eigen pad.
Bevrijd jezelf van die extra lasten. Het is oké. Ook die wonden kun jij weer helen, want ze zijn niet diep. Het zijn maar schrammetjes in vergelijking met wat je al hebt doorstaan.
Wees niet bang om dingen en mensen te verliezen, want daardoor komt er ruimte vrij voor liefde, rust en heel veel mooie ervaringen.
Houd niet vast aan lasten en dingen die je pijn doen. Jij bent veel meer waard.

Het is tijd om naar binnen te keren. Zodat je bij je eigen kracht uitkomt, zodat je kunt helen en uiteindelijk echt vrij kunt zijn.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.