Is dit van mij of van een ander (mijn ex) [Vrijdag Vragendag]

Posted on
is dit van mij of van een ander

Is dit van mij of van een ander?

Ik heb het gevoel dat ik mijn ex met mij mee draag. elke dag komt dit gevoel weer omhoog. Ik kan er niet goed mijn vinger opleggen wat dit nu precies is. Net of iets staat te gebeuren. Hij zegt het is beter voor ons beide dat het uit is, maar krijg er een raar gevoel bij ,alsof hij niet de waarheid spreekt. staat er iets te gebeuren of ligt dit bij mij? dat ik hem niet kan los laten?
Ben zelf mijn intuïtie aan het ontwikkelen, maar weet niet goed wat ik hiermee aan moet, heb er zelf wel last van dat ik niet weet wat het precies is. Soms heb ik het gevoel dat hij weer op mijn pad komt omdat ik een sterk gemis bij hem voel, alsof dit aan mij trekt. Dit gaat al een tijd aan en komt elke dag weer naar boven. Zou je mij hierin duidelijkheid willen geven? Mijn gevoel is zo heftig dat ik er geen duidelijk kijk op kan hebben.

Is dit van mij of van een ander? Scarlet’s Antwoord

Ik krijg heel sterk het gevoel bij je verhaal dat hij juist degene is die jou niet losgelaten heeft en ook niet wil loslaten. Het is dus niet jij die aan hem denkt, maar hij die aan jou denkt en jij pikt dit op.
Hij twijfelt ook of hij je terug wil of niet. Hij is niet eerlijk over wat hij zegt. Deels ook ergens een beetje manipulatie om te kijken hoe jij reageert. Hij heeft zoveel tweestrijd met zichzelf.
Ik denk dat dit precies is waar jij je vinger nog niet op kon leggen.

Dat verklaard ook waarom je er net niet bij kon met je intuïtie. Je voelde het wel, maar het was wat bij hem vandaan kwam.
Probeer dan ook steeds meer afstand te nemen (energetisch) door te bedenken dat je de draadjes doorknipt en hem gewoon in je hoofd te vertellen, dat hij meer ruimte moet geven, want dan krijg je je overzicht weer terug en wordt het ook rustiger in je gevoel.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.