Laat wat van de ander is ook echt bij de ander

Je hebt er oprecht niks aan als je de problemen van een ander overneemt. Je bent ook echt niet minder lief als je die problemen loslaat.

 

 

Als je de video niet af kunt spelen, kun je hem hier bekijken op youtube: https://youtu.be/C_XqwUOd20I

 

8 Reactie(s)

 1. Nicolle says:

  Dankjwel

 2. Ageeth says:

  Dank je wel Scarlet, heel herkenbaar en was gedeeltelijk onbewust , maar door jouw bewust maken is niet hard maar duidelijk en voelt als een bevrijding , zal stap voor stap toepassen

 3. Tanja says:

  Toen ik dit aan het luisteren was kreeg ik een brok in mijn keel, leek wel of ik dit nu echt even moest horen , zit in een moeilijk proces en de woorden uit je mond kwamen echt even hard binnen maar wel goed , dit is echt toepasselijk dank jewel

 4. Yolanda says:

  Wat mooi ook weer vandaag! Precies waar ik het vanmiddag met iemand ogen over had en waar ik sinds kort zelf al mee begonnen ben. Ook het schrijven gister. Een kwartier is meestal te kort. Hele uitdaging dus het dan na mijn wekkertje meteen af te ronden Bedankt!

 5. WILLY says:

  Weer een hel goede les.Dankjewel!!

 6. Karin says:

  Jeetje al die boodschappen komen zo binnen pfff vooral nu. En het klopt gewoon helemaal. Maar het doet gewoon zoveel pijn als je ziet dat je dochter het moeilijk heeft. De zoveelste teleurstelling met der vader en de woorden die ze altijd te horen krijgt. Maar goed dat ik dit filmpje net zie. Heel duidelijk dank je wel xxx

 7. Lia says:

  Dank je wel! Ik neem die rugzak met stenen inderdaad over en wil de ander zo graag helpen…maar ik kan er geen huis van bouwen…leren loslaten en een glazen wand. Ieder zijn eigen proces en leermomenten. Aartsengel Michael heb ik nog nooit aangeroepen…ik ga het een kans geven.

 8. Nanette says:

  dank je wel! ik herken dit helemaal, altijd als ik bij mijn schoonouders ben geweest voel ik mij vaak dat ik geirriteerd ben.

  terwijl ik dat zelf niet ben, en dat merkt mijn vriend altijd op bij mij want bij mijn schoonouders hebben veel irritasies naar elkaar toe, en die neem ik onbewust over.

  ik ga die glazen wand en aardsengel michael aanroepen dat heb ik nooit gedaan behalve mijn beschermengel haar heb ik vaker in gedachten haar naam genoemd en toen voelde ik haar.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.