Cursus intuïtieve ontwikkeling

“Ik weet dat mijn intuïtie belangrijk is, maar het lukt me niet ernaar te luisteren”

Je weet eigenlijk heel goed dat je intuïtie veel te bieden heeft. Dat onderbuik gevoel heeft zich in de loop van je leven zelfs meerdere keren bewezen. Het heeft je gewaarschuwd voor mensen die het niet goed bedoelde. Het heeft eigenlijk iedere keer aangegeven wanneer iets niet goed voor je was of wanneer je je eigen grenzen bereikte, maar toch blijft het lastig om erop te vertrouwen.

Wanneer is het mijn intuïtie en wanneer is het mijn emotie die ik voel?
Verzin ik het niet zelf?

Empathische mensenHet kan best lastig zijn om je intuïtie van de rest van jezelf te onderscheiden en er ‘zuiver’ gebruik van te maken, want hoe herken je je intuïtie nu precies?

Hoe serieus moet je je gevoel nemen? Er zijn namelijk ook momenten geweest dat je dacht dat je intuïtie je waarschuwde en toen bleek het toch allemaal mee te vallen.

 

In deze cursus gaan we aan de slag met deze angsten, twijfels en vragen. We gaan duidelijkheid scheppen, zodat je op je intuïtie kunt gaan vertrouwen.

 Wat cursisten zeggen

Natasja

Lieve Scarlet, een prachtige cursus heb je gemaakt. Mooi, warm, aansprekend, behapbaar. De filmpjes en geluidsbestanden zijn zeer prettig om naar te kijken en luisteren. Het voelt als kleine stapjes met een groots resultaat. Hier is het gaan stromen. Tegelijkertijd heb ik mij voor nog één van je cursussen aangemeld. Ik ben dik tevreden. Dank je wel voor dit geschenk.

Inge

De eerste stappen waren moeilijk, maar je bleef herhalen dat ik geduld moest hebben en moest blijven oefenen. Dat heb ik gedaan en het is gaan stromen. Nu voel ik het echt en twijfel niet meer. Dank je wel!

Angela

Ik wist dat ik meer in me had en jij bevestigde dat. Ik wist alleen niet hoe ik erbij moest komen. De stappen en tips die jij in deze cursus aanreikt hebben heel veel geholpen. De puzzelstukjes vallen in elkaar. Ik begin erop te vertrouwen en dat voelt heel goed. 

Wat je in de cursus intuïtieve ontwikkeling leert

het hogere zelf

Contact maken met je intuïtie

Het onderscheiden van je emoties

Omgaan met angsten en twijfels

Duidelijk krijgen wat je voelt

Vertrouwen op je onderbuikgevoel

Je intuïtie inzetten wanneer jij dat wilt

En nog meer

 

Bonus: 2 meditaties om contact te maken met je intuïtie

 Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 6 videolessen met 2 meditaties en verschillende oefeningen.

De cursus bestaat uit 6 lessen. Met een normaal studietempo zou je de cursus dus binnen ongeveer 6 weken afronden.
Natuurlijk kun je er ook langer over doen. Sneller kan ook, maar dat is niet aan te raden, aangezien je het meeste haalt uit het oefenen.

Voor altijd. Je krijgt ook altijd toegang tot eventuele updates, nieuwe lessen, meditaties en oefeningen.

Jazeker. De enige voorwaarde is dat je toegang tot het internet hebt.

De cursus vindt volledig online plaats.

Tot op heden zit er nog geen certificaat bij deze cursus.

Tijdens de bestelprocedures worden de gegevens die je invult gebruikt om een account voor je aan te maken op deze site.
Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten na betaling een mail met daarin de toegangsgegevens die je nodig hebt om de lessen te volgen.
(Je vindt de cursus dan ook in het menu onder het kopje ‘mijn account’ als je ingelogd bent.)

Vanaf dat moment kun je altijd bij de videolessen om ze te bekijken en kun je de meditaties in mp3 formaat downloaden om ze te beluisteren.

Je mag altijd vragen stellen

Natuurlijk kun je mij ook altijd mailen als je vragen hebt. Ik sta voor je klaar als je technische vragen hebt, maar ook als je een vraag hebt over een oefening, je eigen ervaring of iets anders.

Tof dat je interesse hebt! Als je een mailtje stuurt naar info@ontspanningstuin.nl lossen we het samen op.