Vrijdag Vragendag: Hoe kan ik mijn paranormale gaven gaan gebruiken?

Posted on
paranormale gaven

paranormale gavenIk hoor steeds dat ik veel in m’n macht heb en veel kan op paranormaal gebied.
Ik heb 2x een foto gelezen en heb contact met overleden zielen waarvan ik er met 1 een reading heb gehad.

Met m’n gids dankzij jou webinar heb ik een kort gesprek gehad maar zou zo graag echt willen communiceren met boven. Ze niet alleen voelen, maar ook dingen door kunnen geven aan de mensen bij ons van hun geliefde.
Ik weet en hoor van mensen die mijn foto hebben gelezen dat ik dat kan maar toch lijkt het vast te zitten op de een of andere manier.

Ik zou graag willen weten waar ik vast loop, of ik de mogelijkheid om te channelen echt in me heb en wat ik nog moet verwerken of loslaten of doen om dit ook verder te kunnen ontwikkelen. De kleine dingen die ik heb mogen doen, maken dat ik zo graag verder wil hiermee.

Anoniem

Scarlet’s Antwoord:

Goede middag lieve Anoniem,

Dank je wel voor je vraag!
Het mooie is dat je er eigenlijk al bijna bent. Ik wil je dan ook uitnodigen deze drie dingen te gaan doen:

1. Ga gewoon oefenen met readingen geven. 
Word bijvoorbeeld lid van mijn groep op Facebook: Spirituele antwoorden en inspiratie en vraag mensen of je met je gaven mag oefenen. Hoe meer je dit doet, hoe makkelijker het gaat en hoe beter je contact met boven wordt.

2. Mediteren.
Neem een keer in de paar dagen of elke dag de tijd om te mediteren en focus je daarbij op je gids en op het contact met boven. Daardoor wordt het alleen maar sterker.
3. Als je een foto leest of contact maakt met een gids/geest/persoon probeer het dan uit te schrijven. Op die manier omzeil je je eigen denken ook een beetje en heb je iets om mee te geven aan de mensen die erbij betrokken zijn.
Het voelt eigenlijk een beetje alsof jij heel goed zou zijn in automatisch schrift.

Fijne dag!

Warme groet,
Scarlet Le Pair

 

Heb jij ook een vraag voor Vrijdag Vragendag? Je kunt hem stellen op de volgende pagina: Stel een vraag voor Vrijdag vragendag

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.