Waarom je er wel goed uit moet zien

Posted on
er goed uitzien

er goed uitzienHet is zo verleidelijk om als je moe bent en het niet zo lekker gaat je er ook naar te kleden, want het kost als je je zo voelt al zo verschrikkelijk veel energie om te zorgen dat je er wel goed uitziet, want zo voel je je niet!

Het gevaar wat je hiermee creëert is dat je vervolgens in de spiegel kijken en bewust en onbewust bevestigd krijgt dat jij je niet lekker voelt en dat het slecht met je gaat.
En hoe lullig het ook is, als je jezelf zo wegstopt in je uiterlijk gaan mensen je ook zo behandelen alsof je je er niet helemaal bij hoort, alsof het niet helemaal goed met je gaat. Alsof je niet de energie hebt om volledig mee te doen.
Zij bevestigen hoe jij je voelt.

De cirkel blijft in stand

Vervolgens kom je thuis en ben je weer alleen en voel jij je nog rotter en vermoeider. Je hebt morgen nog minder energie om op te staan en jezelf te verzorgen.
De cirkel is gecreëerd en is in stand gehouden.

Het is zo lastig om, als je jezelf zo voelt, ervoor te zorgen dat je je goed gaat voelen.
Je kunt gelukkig deze cirkel op een andere manier doorbreken en dat is alles op alles zitten, al je energie verzamelen om je leuk te kleden, je haren te doen en e make-up aan te brengen en een nepglimlach aan te trekken.

Houd je ook vast aan het zinnetje:

ik word elke dag gelukkiger

Schrijf deze zin misschien ook op en plak het op je spiegel.
Probeer iets anders te creëren, probeer een nieuwe cirkel te maken. Zet alles op alles en ook al moet je soms een klap incasseren, die je weer terug wil krijgen in je oude cirkel, houd vol.
Zet door en fake it until you make it.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.