Webinar: edelstenen voor innerlijke rust

Edelstenen zijn niet alleen mooi, ze hebben ook een fijne energetische werking. Edelstenen kunnen je ondersteunen in elke fase in je leven.

De energie van de steen die bij je past kan je een gevoel van balans geven en zelfs het gevoel dat je eindelijk tot rust gekomen bent.

In dit webinar gaan we in op stenen die je innerlijke rust geven. Stenen die je gedachtes tot rust brengen en je gevoel kalmeren. Ze zorgen ervoor dat je weer helderheid krijgt en even op adem kunt komen.

Aan het einde van dit webinar:

  • Ken jij de 5 edelstenen die je innerlijke rust kunnen geven
  • Weet jij hoe je deze stenen het beste kunt inzetten
  • Heb je nog meer geleerd over het samenwerken met edelstenen

de werking van labradoriet

Meld je aan voor dit webinar:

We houden je gegevens privé en delen je gegevens alleen met derden die deze dienst mogelijk maken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

 

Datum: dinsdag 8 mei
Tijd: 19:30 uur tot 20:30 uur

Hoe volg je een webinar?

Een webinar is een online en live workshop die je thuis kunt volgen vanaf je computer of tablet. Het enige wat je daarnaast nodig hebt is een stabiele internet verbinding.
Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een mailtje met de vraag om je aanmelding te bevestigen.
Dinsdag ontvang je van mij alle gegevens die je nodig hebt om mee te doen.

Ben jij er bij?
Datum: dinsdag 8 mei
Tijd: 19:30 uur tot 20:30 uur
Kosten: Gratis
Zorg ervoor dat je een YouTube account hebt: om te kunnen reageren en vragen te stellen tijdens dit webinar heb je een YouTube account nodig. Deze hoef je slechts eenmalig aan te maken. Hoe je dat doet, lees je hier: youtube account aanmaken