De werking van de edelsteen kattenoog

Posted on
kattenoog edelsteen

Kattenoog is als steen stimulerend op alle fronten. Het stimuleert je persoonlijke kracht en je gronding, maar ook het ontwikkelen en gebruik van je intuïtie en paranormale gaven.

Kattenoog helpen je dan ook helder te denken, je grenzen aan te geven en geven je de motivatie en kracht om te doen wat jij wilt doen. Hierdoor wordt vervolgens weer jouw zelfvertrouwen vergroot en voel je je steeds beter.

Dit is dan ook echt een steen voor de mensen die vastlopen doordat ze te lief en zorgzaam zijn. Deze steen helpt je namelijk om voor jezelf te gaan op een goede manier. Hij tast je liefdevolheid niet aan, maar vult je eigen energie weer aan en maakt je weg weer duidelijk en hij helpt je de stappen te nemen die goed voelen.

Deze steen is dan ook de ultieme steen om weer in balans te komen en denken en voelen samen te laten werken. Het is een steen die je uit de knoop haalt als je vastgelopen bent.

Kattenoog een beschermende edelsteen

Deze edelsteen heeft daarnaast ook nog eens een zeer beschermende werking. Hij helpt je je eigen energie bij je te houden en beschermt je tegen negatieve energie. Daardoor voel je je nog beter en vind je innerlijke rust.

Wat daarbij zo fijn is aan deze steen is dat deze je helpt om ingewikkelde situaties te overzien en het overzicht te bewaren.

Kleur

Groen/grijs of bruin/rood met grijze en oranje accenten

Werkgebied

Spirituele ontwikkeling, bescherming en balans tussen denken en voelen, kracht

Chakra

Stuitchakra en hartchakra

Te combineren met

Bergkristal en hematiet

Sterrenbeeld

Tweelingen

Verzorging

Kattenoog kan gereinigd worden door de edelsteen onder water af te spoelen of door deze bijvoorbeeld een nachtje in het maanlicht te leggen.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen