Zielslessen voor empathische mensen: les 3

Welkom bij de derde zielsles! Helaas is dit de laatste les voor nu, maar ik heb nog wel een leuke verrassing voor je in petto. Deze ontvang je over een paar dagen.

De zielsles van vandaag is: jij bent goed genoeg, dus maak van jezelf een prioriteit.


Lukt het niet om de video af te spelen? Klik dan op deze link om hem op Youtube te kijken.

14 Reactie(s)

 1. ibolya says:

  mijn eigenwaarde wordt bepaald door mijn prestaties en dingen die ik doe. Bingo! in de roos. Ik sta onderaan de prioriteitenlijst. Ik ben dood en dood moe. Thanks!!!!

  1. Scarlet says:

   Dat is dus iets om mee aan de slag te gaan lieverd!

 2. Anja says:

  Lieve Scarlett bedankt voor je derde les,ik heb hier nog wat werk te doen om mijzelf boven aan te zetten op het lijstje van prioriteiten. Ik ervaar veel spanning en misschien komt dit wel omdat ik teveel aan het pleasen ben,maar ik heb dit vaak niet in de gaten omdat ik graag voor anderen zorg, is dit ook mijn valkuil. Bedankt Scarlett ,ik zal de lessen regelmatig beluisteren om de lessen mij nog beter eigen te maken .Dank voor dat je dit wil delen met mij .Lieve groet Anja

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan lieve Anja,

   Ik weet zeker dat je je spanning steeds los meer los kunt laten. Zoek voor jezelf houvast om jezelf regelmatig bewust te maken van deze valkuil, zodat je het om kunt buigen in een kracht. 🙂

 3. Kamla says:

  Wat een mooie les. Ik herken mezelf aan het begin van het filmpje. Maar Jy hebt me laten inzien hoe het zo moeten. Dankjewel Scarlet.
  Al jouw lessen zijn inspirerend voor me

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan en fijn dat ik er voor je mag zijn!

 4. Fenna says:

  Dank je wel lieve Scarlet voor je wijze lessen en voor het cadeautje,ik herken mn eigen valkuilen steeds beter,juist door dit soort aangereikte lessen van jou helpen zo goed om je grenzen aan te geven,en vooral ook deze te blijven bewaken.
  Een ander willen helpen is heel mooi en ook belangrijk,maar dat kan pas als je ook goed voor jezelf zorgt op de eerste plaats,dan heb je ook meer energie om je medemens te helpen.,dat is me door ondervinding wel heel duidelijk geworden.
  Je bent een toppertje,…ontzettend bedankt lieve wijze vrouw!..

 5. Detlev says:

  Llieve Scarlet, hier wordt ik even stil van.. Dit is in essentie wel waar ik aan wil en moet gaan werken om verder te gaan op het pad dat ik bewandel. Dankjewel daarvoor!

  Warme groet,

  Detlev

 6. Leandra says:

  Dankjewel voor alle 3 de ziels lessen!
  Ik heb hier veel aan gehad.
  Als kind wist ik al dat ik anders was.
  Ik weet nu eindelijk wie ik ben en welke gave ik heb gekregen! Nogmaals dank voor je heldere uitleg

  Vriendelijke groet

  1. Scarlet says:

   Dat is goed om te horen lieve Leandra,

   Graag gedaan!

 7. Catharina says:

  Super bedankt zal vaak nog eens luisteren ,ben het echt nodig .Groetjes van Catharina.

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan 🙂

 8. Elly says:

  Tegenwoordig zet ik mij bovenaan op de lijst. Zo veel mogelijk. Ik ben dan ook 1 jaar heel moe geweest en futloos. En soms komt dat even terug. Heb wel laten nakijken door de huisarts. Alles was goed. Bloedwaarden e.d. Verder werk ik veel aan mijzelf en sta open om dingen te veranderen . Volgens mij is dat de tijd nu. Vooral te luisteren naar mezelf dan. Wat een fijne lessen Scarlet.

 9. Nicolle says:

  Bedankt Scarlet❤️

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.