Zielslessen voor zeer empathische mensen

“Mijn empathie is nu mijn valkuil, maar ik wil er mijn kracht van maken”

Je wilt niet dat andere pijn hebben en het liefst zou je de lasten van anderen zo weg willen vegen. Je snapt hoe ze zich voelen in de situatie waar ze in zitten en wil ze graag helpen.

Daardoor vergeet je wel eens dat je zelf ook behoeftes en grenzen hebt en ben je ‘s avonds wel eens moe zonder dat je weet waarom.
Wat je dan ook heel vervelend vindt is dat mensen vaak niet voor jou klaar staan, terwijl je zoveel voor ze doet. Je voelt je dan onbegrepen en alleen. Je twijfelt daarom zelfs wel eens aan jezelf. “Ben ik wel goed genoeg?”

Dat ben je zeker, je vergeet alleen dat mensen net anders werken dan dat jij zou willen.

Door jouw empathie ben jij namelijk heel erg gefocust op anderen, terwijl anderen meer met hun eigen problemen bezig zijn.

Daarom wil ik deze 3 simpele inzichten met jou delen. Deze inzichten helpen je de dingen net anders te bekijken, zodat je beter voor jezelf op kunt komen en de problemen van anderen los kunt laten.

Jij bent namelijk een waanzinnig mooi mens en daar moet goed voor gezorgd worden. 

Laat mij je weer op een liefdevolle manier houvast vanuit jouw ziel geven.

De komende dagen ontvang je van mij 3 zielslessen in je mailbox die je helpen net even naar mensen en situaties te kijken.
Ze zetten je weer in je kracht en helpen jou je emoties met je verstand te verbinden.

Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen is via het onderstaande formulier je mailadres in te vullen.

Lukt het niet om je aan te melden? Meestal zit er dan een spatie voor of achter je mailadres. Is dat het niet? Neem dan contact met me op.

*Je ontvangt dan een mailtje om je aanmelding te bevestigen (zo weten we zeker dat je mailadres klopt) en je ontvangt ook gelijk onze wekelijkse nieuwsbrief vol met leuke artikelen.