Zo kun je je spirituele ontwikkeling versnellen

Posted on
spirituele ontwikkeling versnellen

Jouw spirituele ontwikkeling versnellen. Je bent je aan het bewust worden van de energetische wereld en alles wat daarmee te maken heeft. Daardoor ben je erachter gekomen dat je zelf ook paranormale gaven hebt. Misschien ben je wel helderziend of heldervoelend. Misschien wil wel je contact maken met je gids of met de engelen.

Daar heb je vast ook wel wat informatie over opgezocht en je bent hard aan het oefenen om jezelf te ontwikkelen. Het is alleen zo jammer dat dit ontwikkelingsproces zo langzaam lijkt te gaan. Hoe kun je ervoor zorgen dat je jezelf sneller ontwikkelt?

Jouw spirituele ontwikkeling versnellen: 3 tips

Allereerst is het belangrijk dat je beseft dat elke ontwikkeling tijd nodig heeft, dus ook jouw spirituele ontwikkeling. Het gaat er dan ook met name om dat je lekker veel oefent, want daardoor boek je de meeste vooruitgang. Stop daar dus niet mee en blijf geduld hebben.

Ga uit van je eerste reactie

Twijfel is vaak de grootste blokkade bij spirituele ontwikkeling. Als je jezelf focust op je eerste reactie bij alles wat je doet op spiritueel gebied, creëer je een basis waar je op kunt bouwen en op vertrouwen. Je eerste reactie is namelijk bijna altijd de juiste reactie.

Als je dit onder de knie hebt, gaat je ontwikkeling veel sneller en uiteindelijk leer je hierdoor ook je intuïtieve ingevingen te onderscheiden van je eigen invulling.
Zet je twijfel dus aan de kant!

Wees lief voor jezelf!

Wat ik heel vaak zie gebeuren bij mensen die zichzelf op paranormaal gebied willen ontwikkelen, is dat ze hard worden voor zichzelf en zichzelf pushen. Ze focussen zich op hun fouten en dus niet meer op hun groei.

Wees dus lief voor jezelf en geef jezelf tijd en ruimte. Deze vrijheid zorgt er juist voor dat je sneller groeit.
Besef dan ook dat je het niet perfect hoeft te doen, want je bent juist aan het groeien.

Zeg niet te snel ‘ik weet het niet’

Een van de meest blokkerende uitspraken is “ik weet het niet”. Daarmee gooi je gelijk alle deuren dicht en stopt je intuïtie ook gelijk met werken.
Blokkeer dus de stem die dit snel zegt en sta jezelf toe om in rust alles te onderzoeken.

Er komt dan altijd een nieuwe ingeving naar boven waardoor je weer verder kunt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.