Alles wat je draagt heeft energie. Tijd om op te ruimen

Posted on
alles wat je draagt heeft energie

alles wat je draagt heeft energieAlles wat je draagt heeft energie. Schoenen, horloge, sieraden en alle andere dingen die je draagt hebben energie in zich opgeslagen. Daarom is het ook zo belangrijk om te checken wat je draagt en of dat nog wel goed voelt.
Ga ook zeker na waar je spullen vandaan komen. Een horloge van je oma heeft ook nog de energie van je oma. Dat kan heel fijn zijn, maar als ze heel ziek is geweest, kun je dit lichamelijk weer overnemen.
Heb je een mooie ketting gehad op je verjaardag van die tante die je niet zo mag? Dan zit die energie die niet klikt met de jouwe er ook al in. Dit hoeft niet erg te zijn, maar let er alsjeblieft wel op.

Alles wat je draagt heeft energie: ruim je kledingkast op

Herken je dat? Dat je bepaalde kledingstukken alleen draagt als je je op een bepaalde manier voelt? Of dat je sommige shirts helemaal niet draagt, omdat ze je geen goed gevoel geven.
Aan kledingstukken zitten herinneringen en energie vast en dat blijf je voelen. Je kunt jezelf dan ook een groot plezier doen door je kledingkast uit te zoeken met de vraag: ‘krijg ik hier een goed gevoel bij?’ in plaats van of het nog past of leuk is.
Eigenlijk kun je dit met heel veel dingen in je huis doen. Alles wat je draagt heeft energie, maar ook alles wat in je huis staat heeft energie.
Je wilt je goed voelen in je huis, dus mag deze ook echt gevuld zijn met dingen die jou een goed gevoel geven en niet te veel dingen bevatten die jou een slecht gevoel geven.

Het is even een andere manier van denken, maar het is heel fijn om te ervaren wat dit voor je kan betekenen. Gun jezelf dit dus even en ga na wat jou geen gevoel geeft. Of het nu iets is wat je draagt of iets is in je huis, dat maakt niet uit.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.