Muziek: wat is jouw feelgood nummer?

Posted on
wat is jouw feelgood nummer?

wat is jouw feelgood nummer?Hoe slecht je je ook voelt en hoe alles ook tegen lijkt te zitten, in muziek kun je altijd je gevoel kwijt. Het kan je helpen bij het uit van je emoties, net even die ene snaar raken of juist je een goed gevoel geven. Dus, wat is jouw feelgood nummer?

Dit is iets wat ik een tijdje geleden voor mezelf gedaan heb en waar ik mezelf nog steeds heel erg dankbaar voor ben. Ik heb namelijk een lijstje gemaakt van een aantal muzieknummers die ik kan luisteren als ik me op een bepaalde manier voel. Ze helpen me te uiten, te ontladen en ook om me weer goed te voelen.
Nu heb ik niet altijd zin om muziek te luisteren als ik me niet lekker voel, maar ik weet wel dat als ik mezelf er toe aanzet, ik me heel snel heel fijn kan voelen en zelfs weer kan branden van de energie.

Ik ga hieronder mijn lijstje met muziek met je delen, maar ik wil je van harte uitnodigen om je eigen feelgood nummers te bepalen. Wat is jouw feelgood nummer?

1. Als ik blij ben: Home – Phillips Phillps
2. Als ik moe van alles ben: Secrets – OneRepublic
3. Als ik weg wil: Fast Car – Jonas Blue, Dakota
4. Als het verleden even gedag komt zeggen: Every time we touch – Cascada
5. Als ik motivatie nodig heb: 7 years – Lukas Graham
6. Als ik ruzie heb met mensen: Everglow- Coldplay
7. Als ik iemand verlies: Castle Walls – Christina Aguilera, T.I.
8. Als ik gewoon even gek wil doen: Best day of my life – American Authors

Je kunt natuurlijk ook hetzelfde doen met films of misschien ook juist met foto’s en andere afbeeldingen. Zo geeft het sprookje Belle en het Beest mij altijd een heel fijn gevoel waardoor ik weer echt in contact met mijn innerlijk kind kom te staan. Howl’s moving castle maakt me altijd weer duidelijk dat hoe ik denk bepaalt hoe de wereld mij kan zien.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.