Boosheid helpt bij energetische bescherming

Posted on
Boosheid helpt bij energetische bescherming.

Boosheid helpt bij energetische bescherming.Boosheid helpt bij energetische bescherming. Boosheid is een van de basis emoties die eigenlijk de basis vormt voor vele beschermingsmechanismes. Boosheid komt namelijk opzetten als je gekwetst bent of verdriet hebt.
Het zorgt ervoor dat je voor jezelf opkomt en je grenzen duidelijk maakt.

Eigenlijk gebeurt dit niet alleen op emotioneel niveau. Boosheid werkt namelijk ook op energetisch niveau. Het heeft namelijk zijn eigen energie en die is behoorlijk krachtig.

De energie van boosheid creëert namelijk binnen enkele seconden een krachtig energetisch schild om je heen die de energie van anderen blokkeert. Het is dus eigenlijk een hele sterke energetische bescherming.
Niet dat dit iets is wat je altijd zou moeten willen, want boosheid kost je ook energie en is niet  fijn om een een boze mindset te leven.
Maar dit gegeven kan je wel enorm goed helpen als je merkt dat je continu onderuit gehaald wordt energetisch.
Je komt dan vaak iedere keer niet bij je eigen kracht, want je staat te erg open. Iedere keer haal je weer energie van anderen naar binnen en dat houdt je kwetsbaar.
Als je op zo’n moment contact weet te maken met je boosheid, het maakt niet uit waarom je boos bent, geeft dat je de mogelijkheid om hieruit te klimmen.

Je wordt namelijk dan energetisch beschermd door de boosheid en dat geeft je lucht en ruimte om jezelf te ontladen en herstellen en een goede energetische bescherming op te bouwen vanuit liefde en kracht.

Boosheid helpt bij energetische bescherming, dat staat vast, maar je hoeft dus niet altijd boos te zijn om jezelf goed energetisch te beschermen. Je kunt het gebruiken als hulpmiddel.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.