Contact maken met je gids: tastbare signalen die gidsen gebruiken

Posted on
contact maken met je gids

Contact maken met je gids. Je gids is een lichtwezen zonder eigenbelang. Hij of zij is niet autoritair of dominant. Je moet niks van je gids en je gids zal ook nooit zomaar over je oordelen. Jouw gids of gidsen willen alleen maar het beste voor je en ze weten alles over jou en over je ziel. Dit alles maak het zo fijn om met je gids samen te werken.

Het kan echter ook een hele uitdaging zijn om contact te maken met je gids. Wij als mens hebben namelijk de neiging om te twijfelen aan onze intuïtieve en spirituele ingevingen. Daar is meestal niks mis mee, want juist die twijfel houdt ons gezond en gegrond. Het is echter wel een probleem wanneer jouw twijfel tussen jou en je gids in gaat staan, waardoor het contact maken met je gids heel erg moeilijk wordt.

Contact maken met je gids

Gidsen gebruiken in hun communicatie met ons namelijk meestal onze eigen intuïtie stem of onderbuik gevoel. Het enige onderscheid wat je normaal kunt maken tussen ingevingen van je eigen intuïtie en de ingevingen van je gids is het gevoel wat je bij de ingevingen hebt en de woorden die erbij horen. Het voelt vaak warmer en de woorden die erbij horen zijn vaak woorden die jijzelf niet zo snel zou gebruiken.

Contact maken met je gids door middel van tastbare signalen

Gelukkig kunnen gidsen ook tastbare signalen gebruiken om met ons te communiceren.

Dubbele getallen

Zo gebruiken gidsen ook graag dubbele getallen om aan te geven dat ze er voor ons zijn, ons aan te geven dat we goed bezig zijn of juist aan te geven dat we even heel bewust naar ons gevoel moeten luisteren, want ze hebben een boodschap voor ons.
Vaak heeft jouw gids een voorkeur voor een bepaald getal en wanneer je die weet is het natuurlijk helemaal makkelijk.

Het is nu niet de bedoeling dat je continu op getallen gaat letten. Het gaat er namelijk juist om dat ze spontaan opvallen.

Symbolen

Het is ook heel makkelijk om door middel van symbolen met je gidsen te communiceren.
Daarmee kunnen je helemaal bevestigen en aangeven dat je op het juiste pad bent.

Meestal kiest je gids voor een symbool wat je wel in het echt tegen kunt komen, anders wordt het natuurlijk helemaal een zoektocht.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlinder of een roos, het infinity symbool of een madeliefje.

 

Terwijl je dit las kwam er waarschijnlijk al een getal en symbool in je op. Dat zijn je eerste ingevingen en aanwijzingen.

Wil je meer met je gids en echt leren samenwerken met jouw persoonlijke begeleider? Neem dan even een kijkje bij deze cursus: jouw spirituele gids

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.