2121 betekenis: je mag jezelf vooropstellen

Posted on
de 2121 betekenis

De betekenis van 2121 gaat ook over meer voor jezelf mogen worden en een dualiteit loslaten. Je mag jezelf tot prioriteit maken en gezond egoïstisch zijn.

De betekenis van 2121 is heel nauw verbonden met de betekenis van 1212. Dat is niet zo vreemd, want in beide getallen komen zowel de 1 als de 2 twee keer voor. Alleen gaat het bij het engelen getal (angel number) 1212 meer om jezelf minder pushen en de energie van anderen loslaten.

De betekenis van 2121: jezelf tot prioriteit maken

Bij 2121 gaat het dus juist meer jezelf meer tot prioriteit maken.
Je mag zorgen voor je dierbaren. Het welzijn van je kinderen krijgt inderdaad vaak voorrang, maar dat wil niet zeggen dat je jezelf helemaal moet vergeten.

Als je het getal 2121 regelmatig tegenkomt, dan word je dus eigenlijk gevraagd even op de rem te trappen en stil te staan bij jezelf.
Waarschijnlijk is er ergens de belemmerende overtuiging in geschoten dat je niks uit je agenda kan halen om tijd voor jezelf te maken.
Het idee dat je alles op je takenlijstje toch echt moet doen, heeft de overhand genomen.
Het lastige hieraan is dat deze overtuiging ervoor kan zorgen dat je de mogelijkheden die je wel hebt niet meer kunt zien.
Deze overtuiging maakt ze een soort van onzichtbaar.

Wat je voor jezelf doet, hoeft niet nuttig te zijn

Dit engelen getal geeft je aan dat er wel mogelijkheden zijn om meer tijd voor jezelf te maken.
Neem de tijd om er echt eens goed voor te gaan zitten.
Onderzoek de opties die je dan tegenkomt.
Plan dingen in die voor jou belangrijk zijn.
En, die dingen hoeven echt niet nuttig te zijn. Waar het om gaat is dat jij die dingen leuk vindt en ze jou energie geven.

Het krachtdier dat hierbij past

Het krachtdier dat bij de betekenis van 2121 past is de geit. De geit is het  krachtdier dat je leert te leren van je ervaringen. Ze leert je om met liefde overzicht te creëren en de balans op te maken. De geit is dan ook juist verbonden met het maken van keuzes die goed voor je eigen welzijn zijn, terwijl je ook het welzijn van je dierbaren in acht neemt.

Daarbij mag je van de geit ook juist spelen en stoute dingen doen waar je niemand pijn mee doet.
Er is niks mis met het aantrekken van jou lievelingsjurk ook al vinden anderen hem niet mooi. Je kunt ook gewoon een galajurk op een gewone dag dragen. Doe wat voor jou goed is en jou energie geeft en doe dat met je kin omhoog en rechte schouders.

 

P.S. Vind je het interessant om meer te leren over engelen getallen? Dan voelt deze cursus misschien goed: een verdieping in de engelen getallen

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.