Howliet: het helen van verdriet en frustratie

Posted on
howliet

Howliet is een edelsteen die je helpt met intense emoties zoals boosheid, verdriet, frustratie en irritatie om te gaan. Het is een hele fijne steen om bij je te dragen als het je allemaal even te veel wordt.

Het is soms lastig om te kiezen tussen een rhodoniet en een howliet. Beide edelstenen zijn namelijk goede keuzes om bij je te dragen als je emoties alle kanten opgaan en je daar energetische ondersteuning bij zoekt.
Rhodoniet is in die situaties een goede keuze als je merkt dat de emotionele pijn vast blijft zitten. Als je een knoop in je maag daardoor ervaart.
Howliet past beter in de situaties wanneer je merkt dat je, door de emoties die vastzitten, geïrriteerd raakt op je omgeving. Ook al wil je het niet en ook al past het niet bij je, je raakt gefrustreerd.
Dit is een signaal dat de emoties al een uitweg aan het zoeken zijn, maar nog geen fijne uitingsvorm gevonden hebben.

Howliet helpt je eerst steviger in je schoenen te gaan staan

Howliet helpt je in die situaties eerst de stabiliteit in jezelf te vergroten. Hij helpt je stevig in je schoenen te gaan staan, zodat je de verwerking van de emoties die los aan het komen zijn beter aankunt.

Vanuit daar gaan de energie van deze edelsteen in je emoties zitten prikken en wroeten. Alle (oude) dingen die vastzitten worden losgemaakt. En dat is zeker niet altijd even prettig, maar vaak wel nodig.
Deze steen helpt je ook de losgekomen emoties af te voeren en dus op een gezonde manier te verwerken en een plekje te geven.
Soms kan het fijn zijn om naast een howliet ook een hematiet bij je te dragen. Dat maakt het afvoeren en loslaten van de emoties en onrust nog net iets makkelijker.

P.S. Als je op zoek bent naar een hanger van howliet, dan kun je die hier vinden.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. De werking van sneeuwkwarts | Ontspanningstuin says:

    […] howliet, hematiet en seleniet zijn goed met deze steen te […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.