De aartsengel Raguël

Posted on
de aartsengel Raguël

Raguël is de engel die gaat over relaties tussen mensen. Hij helpt je anderen te begrijpen, te vergeven en goed met anderen te communiceren.

Eigenlijk helpt Raguël je dus om je relaties te helen of te verbeteren. Je kunt Raguël dan ook altijd om advies en steun vragen als je niet goed weet hoe je met iemand of een groep mensen om moet gaan.
Deze engel helpt je om je grenzen aan te geven en ook om je open te stellen als je dat lastig vindt. Hij laat de liefde tussen mensen stromen.

Daarnaast begeleidt deze aartsengel je in je eigen helingsproces wanneer anderen je pijn hebben gedaan. Wanneer je bijvoorbeeld mishandeld bent of gepest bent, dan helpt Raguël je dit verwerken en loslaten. Hierdoor kun je oude angsten en blokkades dus ook makkelijker achter je laten.

Wanneer je zeer sensitief bent helpt deze engel je onderscheid te maken tussen iemands ziel en potentie en hoe iemand in het leven staat en zich gedraagt. Zo verlies je jezelf niet langer in je pleasegedrag en kun je de juiste houding aannemen ten opzichte van de ander.

Raguël helpt je ook wanneer een relatie voorbij is en je los moet laten. Zeker wanneer je het afscheid moet nemen terwijl je dit niet verwachtte en er niet aan toe bent, kun je steun vinden bij deze engel.

Je hoeft hem alleen maar te roepen en deze aartsengel is er gelijk voor je.

Een boodschap van Raguël

Omgaan met anderen mensen is niet altijd even makkelijk en het kan ook heel onnatuurlijk voelen. Je bent namelijk gewend om op zielsniveau met anderen te communiceren. Dat gaat op aarde heel erg lastig.

Ik help je om je weg te vinden hierin. Ik help je om relaties te ontwikkelen die tot in je ziel goed voelen en relaties te ontwikkelen die gewoon goed voor je zijn.

Je hoeft ook niet met iedereen een goede band te hebben, dat is niet nodig en het helpt je ook niet verder. Durf daarom los te laten als het diep van binnen beter voelt. Dat creëert ruimte voor mensen die beter bij je passen.

Signalen van Raguël

Getal: 2

Kleur:  licht azuurblauw

Symbool: een diamant

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.