De cursus readingen geven is online

Posted on
cursus readingen geven

cursus readingen gevenPhoe phoe, ik heb er wel even voor gezwoegd hoor, want ik wilde hem zo graag delen, deze verschrikkelijk leuke en waardevolle cursus. De cursus Readingen Geven is een cursus die ik zo lang al in mijn hoofd heb zitten en zo graag beschikbaar wilde maken voor jullie.

Ik geloof namelijk dat er zoveel mensen zijn die de gaven in zich hebben om het te kunnen, maar er maar niet aan toe komen om ze op de juiste manier in te zetten. En precies dat leer je tijdens de cursus Readingen Geven, hoe je vanuit je intuïtie waardevolle inzichten aan anderen kunt geven. Je krijgt een volledig stappenplan waar vanuit je kunt werken, zodat je echt het meeste uit jezelf haalt.

Daarnaast krijg je ook een les over je gids en hoe je daarmee kunt samenwerken. Bij deze les zit een meditatie waarin je contact maakt met je gids. Dit is een waardevolle toevoeging als je mooie readingen wilt geven :).

Haha ik merk dat ik trots ben op deze online cursus. Ik geloof er gewoon in dat het voor veel mensen haalbaar is om waardevolle en rakende readingen te geven aan mensen. De laatste les gaat ook deels over aan wie je een reading geeft. Je kunt namelijk niet aan iedereen een reading geven, er moet ook een bepaalde klik zijn en dat maakt het ook juist zo leuk.

Wat wel heel belangrijk is, is dat je al goed contact kunt maken met je intuïtie en deze kunt herkennen en er al vragen aan kunt stellen. Als je nog niet helemaal dat goede contact hebt met je intuïtie en nog moeite hebt met het onderscheiden van je intuïtie en je emoties, is het aan te raden om eerst de cursus Intuïtieve Ontwikkeling te volgen.

En als je meer hebt met healingen geven, dan kun je misschien beter even wachten, want ook daar ben ik een cursus voor aan het ontwikkelen. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Lars Dekker says:

  Hallo Scarlet,

  Ik heb misschien wel interesse in je cursus “readingen geven”.
  Is dit op mp3 zodat het in de verloren uurtjes te volgen is?

  Hartelijke groet, Lars Dekker

  1. Scarlet says:

   Hey Lars,

   De cursus bestaat uit verschillende video’s, een werkboek en stukken tekst om verdere uitleg te geven.
   Je krijgt elke week een mailtje met daarin de tekst, een opdracht en de link naar de video en je kunt het oppakken wanneer je het maar wilt, dus zeker ook in de verloren uurtjes. 🙂
   Om bij al het materiaal te komen, kun je ook inloggen met je account op de site en zo bij het overzicht van de cursus komen. Op die manier ben je niet geheel afhankelijk van je mail. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.