Webinar: Stel je Spirituele vragen

Posted on
webinar spirituele vragen

Tijdens dit webinar over spirituele vragen van afgelopen maandag avond kon iedereen vragen stellen over spiritualiteit. Er zijn dan ook verschillende onderwerpen aan bod gekomen: gidsen, energetische bescherming, energetische ontlading en intuïtie.

Het was natuurlijk de bedoeling dat er veel meer onderwerpen aan bod komen, maar dat is niet helemaal gelukt. Gelukkig komen er nog genoeg webinars aan waarin deze onderwerpen wel aan bod gaan komen.

Ik heb ook even besloten dat het niet handig is om dit webinar over spirituele vragen samen te vatten. Er is namelijk te veel gezegd en er zat niet zo’n duidelijke rode draad in, waardoor het lastiger is om samen te vatten. Het is denk het beste als je gewoon kijkt en leert.

Heb jij ook nog spirituele vragen die je wilt stellen?

Als jij ook nog vragen hebt over spiritualiteit, kun je ze gerust hieronder in de reacties stellen, dan kan ik ze alsnog beantwoorden.
Heb je meer persoonlijkere vragen? Stel je vragen dan op Vrijdag Vragendag. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.