De engel Raziël

Posted on
de engel raziël

De engel Raziël is een engel die op dit moment veel voor ons aan het doen is. Dit is namelijk de engel die ons helpt te zien en te begrijpen. Hij helpt ons met de groei van ons bewustzijn.

Raziël: de engel van het zien en het begrijpen

Dit is dan ook een hele fijn engel om aan te roepen als je in een spirituele transformatie zit of juist als je vastloopt omdat je het allemaal niet mee begrijpt.
Raziël schept orde. Hij helpt je jezelf te begrijpen en je gevoelens en gedachtes te plaatsen. Hij maakt dingen logisch, zodat je ermee verder kunt.

Daarnaast helpt deze engel ook met het ontwikkelen van de gave helderzienheid. Je mag de spirituele wereld zien en gaan begrijpen. Je mag het grotere geheel zien, juist zodat je nog meer kunt plaatsen.

Raziël voelt voor mij altijd aan als de wijze mentor die je met alle liefde begeleidt. Het maakt niet uit waar je staat of wat je wel een niet begrijpt. Deze engel maakt je rustig steeds bewuster. Alles gaat op jouw tempo met een fijne energie en heel veel inzichten. Stapje voor stapje gaat hij met je aan de slag.

Een boodschap van Raziël

Als je kijkt vanuit je hart, weet, zie en voel je alles. Laat alle oordelen los over jezelf en over anderen, maar voel en zie alles wat er is. Je kunt het als je stopt met twijfelen en invullen. Laat mij je erbij helpen, want ik ben er altijd voor je.

Zet je angst aan de kant. Je zult inderdaad dingen tegenkomen die niet leuk zijn, maar ook die dingen bevatten heel veel schoonheid. Ook dat mag je gaan zien. Open je ogen en open je hart. Laat alles er zijn.

Signalen van Raziël

De engel Raziël is een engel die alles wil laten zien en wil plaatsen in het grote geheel. Dit zorgt ervoor dat deze engel vaak gekoppeld wordt aan de regenboog.

Getal: 12 en 13

Kleur: regeboog

Symbool: regenboog

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.