De oplossing staat te dichtbij

Posted on
de oplossing staat te dichtbij

de oplossing staat te dichtbijDe oplossing staat te dichtbij. Bijna dagelijks krijg ik vragen als: hoe kom ik in contact met mijn gids?, hoe kom ik in contact met mezelf? of hoe kom ik in contact met God?

Een bevredigend antwoord wat ik vaak geef is: door te mediteren. Maak jezelf ontspannen, kalm en breng jezelf zelfs in een lichte trans. Focus je dan op het contact leggen met hetgeen waar je contact mee wilt leggen.
En dat werkt absoluut, maar het werkt nog beter als je jezelf iets beseft, iets heel belangrijks:
het contact is er al. Het enige wat je blokkeert om dat te voelen is je eigen twijfel. Jij bent er al.

Hetzelfde geldt voor de problemen die je wel eens ervaart. De oplossing is er al.
Ben je onzeker? Je zelfverzekerdheid heb je al in je, je kunt er zo contact mee maken, als je maar stopt met twijfelen.

Dus hoe maak je contact met je gids? Door te accepteren dat het contact er al lang is en het enige wat je hoeft te doen is te focussen op hoe de informatie binnenkomt?
Hoe maak je contact met God? Door te beseffen dat je al volledig verbonden bent met God en jezelf met al je liefde op die verbinding te focussen.
Mediteren kan hier een een handig hulpmiddel bij zijn als je dit lastig vindt, maar uiteindelijk zul je je eigen twijfel aan de kant moeten zetten als je ervoor wilt gaan en alles in zijn volledigheid wilt ervaren.

De oplossing staat te dichtbij, daarom is ook dit nog zo lastig

Ik snap heel goed dat je dit nog als heel lastig kunt ervaren, maar ik weet ook dat je diep van binnen voelt dat dit waar is. Ga er daarom mee aan de slag en ga ook echt tegen dat stemmetje in wat je aan het twijfelen bent. Vecht er niet tegen, maar blijf er juist tegen herhalen dat het contact er al is.
Je zult het dan steeds sterker gaan voelen en alle profijt ervan gaan plukken.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.