Je doet het zelf

Posted on
je doet het zelf

je doet het zelfJe doet het zelf. This is your wake-up call! Een liefdevolle dat wel, want ik wil juist dat je jezelf hier bewust van wordt en er iets positiefs mee gaat doen.

Alles in je leven gebeurt namelijk met een reden. En ja, soms is de reden dat je iets leert, wakker wordt of je ergens bewust van wordt. Soms is het om je in een transformatieproces te gooien, maar dat betekent niet dat je je volledig moet focussen op dit ‘waarom’. Soms is die diepzinnige waarom niet eens zichtbaar en hij kan ook afwezig zijn. Alles heeft een reden, maar niet altijd een diepe betekenis.
Zeker niet als we het hebben over vernietigende ervaringen en de situaties van kinderen.

Daarom is het juist zo belangrijk dat je gaat kijken wat je ermee gaat doen. Is dit wat er gebeurt is goed of slecht? Wat wil je ermee?
Hoe kun je dat bereiken en welke stappen moet je daar dus voor zetten?

Jouw leven is namelijk een spiegel van jouw innerlijk gestel. Jouw leven is een resultaat van eerder gemaakte keuzes of de keuzes die voor je gemaakt zijn toen je jong was.
Maak jezelf daar niet het slachtoffer van. Geef jezelf tijd om emoties te verwerken en te uiten, zodat je weer energie hebt en zet je energie dan in om de dingen aan te passen die je aangepast wilt hebben.

Als je dat niet doet en blijft hangen in het bekende en misschien juist ook wel het vervelende, kan ik niks anders tegen je zeggen dan: je doet het zelf. Dat is goed nieuws, want elk moment van elke dag kun je het daarom veranderen.
Twijfel niet langer aan je eigen kunnen, dan zullen nieuwe deuren open gaan en nieuwe mogelijkheden zich voordoen. Juist dan kun je een leven creëren dat je wilt hebben en dan kan ik helemaal, met een grote glimlach, tegen jou zeggen: ‘je doet het zelf!’ 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.