Mijn spirituele gaven zijn verdwenen [Vrijdag Vragendag]

Posted on
spirituele gaven zijn verdwenen

spirituele gaven zijn verdwenenHoi Scarlet, mijn spirituele gaven zijn verdwenen. Komen ze nog terug als ik alles verwerkt heb?

Een maand geleden is er een conflict ontstaan met een vriendin die dicht naast me staat en dit heeft zoveel oude emoties bij mij omhoog gehaald dat ik van de een op het andere moment geen zin meer had in spiritualiteit maar ook mijn connectie een beetje kwijt te zijn met ook het paranormale alsof ik nu eerst aan mezelf moet werken. Er komt een hoop omhoog en heb zoveel inzichten gekregen ook mbt oude overtuigingen over mezelf dat ik dat ik nu echt geconfronteerd wordt met oude stukken. Dit is wat ik graag wilde maar niet dat ik mijn connectie verlies. Als ik terug kijk op vroeger had ik zoveel problemen maar altijd bleef ik heldervoelend helderwetend en helderhorend maar nu is dat allemaal zo afgezwakt dat ik er een beetje bang van wordt dat het weg is. Is het normaal dat het nu minder is om straks de groei te maken die ik zo graag wil en mijn kunnen terug komt? Of kan het ook zo zijn dat het weg blijft?

Spirituele gaven zijn verdwenen. Scarlet’s Antwoord

Goede middag lieve Anoniem,

Dank je wel voor je vraag en dank je wel dat ik hem mag plaatsen, want het is een hele waardevolle vraag!.

Het is fijn om te lezen dat je ook echt met jezelf bent gaan werken, want juist daardoor komt hierna een doorbraak.
Wat je nu ervaart kun je dan ook zeker zien als een soort spirituele winterslaap. Je spirituele gaven zijn verdwenen, maar dat is echt maar tijdelijk.
Het is namelijk juist een uitnodiging om je tot jezelf te richten en daar de diepte in te gaan. Nog dieper en verder dan je voorheen bent gegaan.
Wat je dan ook zeker zou kunnen ondersteunen is een soort detox.Je bent namelijk geestelijk en energetisch aan het detoxen van alle oude overtuigingen en belemmeringen.
Als je dit lichamelijk zou ondersteunen op een milde manier, dan kun je hier nog sneller doorheen.

Nadat je hier doorheen bent gegaan, komen je gaven absoluut terug en waarschijnlijk worden ze dan in een zeer korte tijd nog sterker dan dat je ze ooit hebt ervaren.
Maak je daar dus maar niet druk om, je bent aan het transformeren en dat gaat je heel veel opleveren. 🙂

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

 1. Martin says:

  Ik lees het bericht en de reactie van Scarlet wat geplaatst is nu pas (2024) en ervaar bijna hetzelfde als het liefdevolle mens die deze vraag stelde.

  Mijn situatie was anders

  Ik heb afgelopen jaren, vooral in de corona periode veel mensen op weg geholpen en daar ben ik heel dankbaar voor.

  Toen ik eind 2022 een vrouw ontmoette bij een soort van spirituele groep (power of eight) en zij erachter kwam wat mijn gaven zijn/nu waren, bleef zij maar aan mij kleven.

  Ik heb meerdere malen mijn grens aangegeven en dan kwam zij op een emotionele manier terug.

  Ik ben er zelf bang voor dat ik te ver over mijn eigen grenzen ben gegaan, omdat ik haar vragen beantwoorde zonder de toestemming van een ander en ik deed alle sessies voor niks, noppes nada en dat soms wel voor 6 uren op één dag.

  Normaalgesproken doe ik dit niet zomaar, maar ze bleef emotioneel aandringen en het leek wel dat ik in een soort van hypnose zat als ik haar telefonisch sprak.

  Toen het voor mij echt niet meer goed voelde (maanden later) heb ik het contact verbroken, omdat zij mij aandrong dat ik met mijn gaven meerdere mensen moest gaan helpen en als ik dat niet wou, dan moest het universum mijn gaven maar af gaan pakken.

  Ook kreeg ik meerdere verwijten naar mijn hoofd en het voelde totaal niet oké.

  Nu bijna een jaar later zijn mijn gaven nog niet terug. De één zegt tegen mij: Jouw gaven zijn niet weg maar in een spirituele winterslaap en de ander zegt: Als jouw gaven zijn afgenomen, dan komt het doordat jij je grenzen bent overgegaan en dan komen jou gaven ook nooit meer terug.

  Nou lekker dan…Zelfs de boodschappen die ik nu af en toe binnen krijg zijn 7 a 8 van de 10 keer niet meer kloppend.

  Door de hele situatie ben ik best onzeker geworden en ik ben er bang voor dat ik mijn toekomst als energetisch coach wel kan vergeten als mijn gaven niet terugkomen.

  Een heel verhaal en wilde het delen.

  Liefdevolle groet,

  Martin

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.