Mijn spirituele gaven zijn verdwenen [Vrijdag Vragendag]

Posted on
spirituele gaven zijn verdwenen

spirituele gaven zijn verdwenenHoi Scarlet, mijn spirituele gaven zijn verdwenen. Komen ze nog terug als ik alles verwerkt heb?

Een maand geleden is er een conflict ontstaan met een vriendin die dicht naast me staat en dit heeft zoveel oude emoties bij mij omhoog gehaald dat ik van de een op het andere moment geen zin meer had in spiritualiteit maar ook mijn connectie een beetje kwijt te zijn met ook het paranormale alsof ik nu eerst aan mezelf moet werken. Er komt een hoop omhoog en heb zoveel inzichten gekregen ook mbt oude overtuigingen over mezelf dat ik dat ik nu echt geconfronteerd wordt met oude stukken. Dit is wat ik graag wilde maar niet dat ik mijn connectie verlies. Als ik terug kijk op vroeger had ik zoveel problemen maar altijd bleef ik heldervoelend helderwetend en helderhorend maar nu is dat allemaal zo afgezwakt dat ik er een beetje bang van wordt dat het weg is. Is het normaal dat het nu minder is om straks de groei te maken die ik zo graag wil en mijn kunnen terug komt? Of kan het ook zo zijn dat het weg blijft?

Spirituele gaven zijn verdwenen. Scarlet’s Antwoord

Goede middag lieve Anoniem,

Dank je wel voor je vraag en dank je wel dat ik hem mag plaatsen, want het is een hele waardevolle vraag!.

Het is fijn om te lezen dat je ook echt met jezelf bent gaan werken, want juist daardoor komt hierna een doorbraak.
Wat je nu ervaart kun je dan ook zeker zien als een soort spirituele winterslaap. Je spirituele gaven zijn verdwenen, maar dat is echt maar tijdelijk.
Het is namelijk juist een uitnodiging om je tot jezelf te richten en daar de diepte in te gaan. Nog dieper en verder dan je voorheen bent gegaan.
Wat je dan ook zeker zou kunnen ondersteunen is een soort detox.Je bent namelijk geestelijk en energetisch aan het detoxen van alle oude overtuigingen en belemmeringen.
Als je dit lichamelijk zou ondersteunen op een milde manier, dan kun je hier nog sneller doorheen.

Nadat je hier doorheen bent gegaan, komen je gaven absoluut terug en waarschijnlijk worden ze dan in een zeer korte tijd nog sterker dan dat je ze ooit hebt ervaren.
Maak je daar dus maar niet druk om, je bent aan het transformeren en dat gaat je heel veel opleveren. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen