Maak een ochtendwandeling

Posted on
maak een ochtendwandeling

maak een ochtendwandelingMaak een ochtendwandeling. Eens in de zoveel tijd heb je wel eens behoefte aan nieuwe energie of loop je vast in je eigen leven of ontwikkelingen. Er is een simpel ding dat je dan kan doen en wat je onwijs helpt om weer op gang te komen en je goed te voelen. Dat is opstaan voor de zon opkomt en een lekker stuk gaan wandelen. Houdt er wel rekening mee dat je de rest van de dag een beetje moe kan zijn, maar het is het ook weer waard.

Door ‘s morgens te wandelen, kom je in een hele vredige omgeving terecht. De wereld slaapt nog en daarin zul je een energetische rust ervaren die zeer bijzonder is. Voor veel mensen zorgt dit er ook voor dat hun gedachtes stoppen en dat ze ineens zichzelf voelen en dat ze kunnen gronden.
Als dan vervolgens de zon op komt, lijkt er iets magisch te gebeuren. De volgens en dieren wakker en maken geluid. Een soort oerdeel in jezelf wordt dan ook wakker.
Als dan ineens de eerste mensen gaan reizen naar hun werk, besef je wat je bent en dat je daarbij hoort en ergens ook weer niet, want je neemt het waar. Het geeft een soort helicopterview die je als mens zijnde toch nodig hebt. Het brengt je naar je kern.
En juist die combinatie zorgt ervoor dat je belemmeringen kunt loslaten en dat je ook ineens inzichten krijgt die nodig hebt om je blokkades op te ruimen en verder te groeien in je eigen ontwikkeling.

Maak een ochtendwandeling: een extra tip

Mag ik je nog een tip geven, voor als je dit gaat doen? Maak een of twee foto’s van de dingen die je tegenkomt of van de zonsopkomst. Hiermee leg je het gevoel wat je tijdens de wandeling hebt vast. Je kunt ernaar terugkijken en teruggrijpen naar het gevoel, waardoor het je ook gedurende de komende dagen kan ondersteunen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.