De volle maan van mei 2019: verbinden met je emoties en intuïtie

Posted on
volle maan van mei 2019

De volle maan van mei 2019 nodigt je uit om je nog net iets meer te verbinden met je emoties en je intuïtie. Dit, zodat je nog meer verbonden bent met jezelf en zodat je de onverwerkte emoties in jezelf nog meer kunt helen.

Het is namelijk heel erg logisch dat je nog onverwerkte emoties hebt. Naarmate je namelijk verder groeit en je verder ontwikkelt, zullen je emoties steeds meer geheeld moeten worden.
Het is alsof je bij iedere stap die je zet een beetje meer van je lasten los zult mogen laten.

De volle maan van mei 2019: zie het als je kleren ontgroeien

Zie het als kleding terwijl je nog aan het groeien bent:
Eerst zit het prima en is het goed (voor nu heb je je emoties voldoende verwerkt), maar langzamerhand gaat je kleding steeds strakker en minder comfortabel zitten (je emoties worden lastiger, zelfs van situaties die je al grotendeels verwerkt had).
Uiteindelijk zitten je kleren veel te strak, zelfs zo erg dat het pijn doet (je hebt weer last van je emoties zoals verdriet en teleurstelling, zelfs terwijl je dacht dat je het al achter je had gelaten).

Zo ontgroeien we onze onverwerkte emoties steeds meer en lijkt het ook wel of de vervelende gebeurtenissen uit ons leven iedere keer weer terugkomen. Alsof we het nooit echt achter ons kunnen laten.

Je hebt het wel degelijk al achter je gelaten lieverd, maar je ruimt steeds meer op met elke stap die je zet. Je ruimt nu op waar je 5 jaar geleden niet eens bij kon en dat is helemaal oké.

Daar gaat deze volle maan dus ook weer over.
Nog meer verbonden zijn met je emoties, zodat je ze kunt helen, want als je ze nog meer heelt, vind je nog meer rust en geluk.

Dat is zeker ingewikkeld, maar in de praktijk hoef je er niet zoveel voor te doen. Eigenlijk hoef je maar een ding te doen deze volle maan, een ding te proberen:
je ongezellige emoties er gewoon laten zijn en ze vooral veel liefde geven.

Als je de behoefte hebt om er nog een stapje verder mee te gaan, helpt het ook heel erg om de emoties die er omhoog komen lekker van je af te schrijven. Zo kun je ze namelijk veel beter uiten.

Je emoties verwerken om meer contact te maken met je intuïtie

Het grote en belangrijkste gevolg van dit proces is dat je intuïtie veel meer ruimte krijgt.
Wanneer je emoties namelijk niet meer zoveel ruimte innemen, maar nog rustiger worden, kun jij de ingevingen van je intuïtie veel beter voelen en horen.
Alleen dat al maakt voor mij persoonlijk dit pittige proces ontzettend waardevol. 🙂

Dat betekent dat je rond deze volle maan ineens hele duidelijke en heldere ingevingen kunt hebben in je hoofd over hoe dingen in elkaar zitten of over hoe iemand is.
Puzzelstukjes kunnen veel beter op hun plaats vallen.
Schrijf deze dingen zoveel mogelijk op, zodat je ze niet vergeet en er ook echt wat mee kunt doen.

Je kunt het lieverd, dat weet ik in ieder geval zeker.

Hulpmiddelen

De steen amazoniet kan je nog steeds ondersteunen wanneer je merkt dat je emoties veel aandacht nodig hebben en je veel last bezorgen.
Wanneer je echter merkt dat je al veel meer bezig bent met je intuïtie versterken en daarnaar luisteren, dan past lapiz lazuli heel erg goed deze dagen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Anushka says:

  Beste Scarlet,

  Wat mooi en fijn om dit te lezen. Ik was informatie over een droom over een muis aan het zoeken en zag onderaan jouw stukje staan. Alsof ik een boodschap kreeg door jouw verhaal over de volle maan van mei 2019 te lezen. Ik had dit even nodig. En de rest is ook heel mooi. Bedankt Scarlet.

  Groetjes,Anushka

  1. Scarlet says:

   Super mooi! 🙂
   En heel fijn om te horen. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.