De werking van Azeztuliet

Posted on
de werking van azeztuliet

Azeztuliet is een ontzettend sterke steen die stevig inwerkt op je emoties en een boost geeft aan je spirituele ontwikkeling. Het is dan ook een steen voor mensen die al wat meer bezig zijn geweest met hun eigen spirituele ontwikkeling en hun eigen gevoelens al goed kennen.

Deze edelsteen begint namelijk met het reinigen en zuiveren van je emoties zodra je hem vast hebt. Dat kan best heftig zijn als je nog veel onverwerkte emoties in je systeem hebt. Als dat het geval is, kun je van deze steen het gevoel krijgen dat je wat wankel bent. Zodra je dat ook maar een klein beetje begint te voelen, is het wijsheid om deze steen weg te leggen.

Azeztuliet helpt je daarnaast om je af te stemmen op de engelen en spirituele wereld. Het geeft je dan ook een grote zet de goede kant op met je spirituele ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat je verder groeit of zelfs ontwaakt. Het zet als het ware een nieuwe transformatie in gang.

Terwijl dat gebeurt, zal deze steen je ook beschermen en een sterk energieschild wat geladen is met heel veel positieve energie.

De kleur van azeztuliet

Deze edelsteen is meestal doorzichtig/wit net als bergkristal, maar het komt ook voor in rode/oranje/gele varianten.

Werkgebied

emotionele reiniging, spirituele ontwikkeling, loslaten, groeien, kracht, zuivering, ontwaking, transformatie, houvast, afstemming op de engelen het Goddelijke.

Chakra’s

Azeztuliet werkt met name in op het derde oog chakra (6de chakra) en de kruinchakra (7de chakra).

Te combineren met

Hematiet, amethist en rozenkwarts

Sterrenbeeld

Er is niet echt een specifieke sterrenbeeld gekoppeld aan deze edelsteen, maar ik heb in mijn praktijk gemerkt dat watermannen zich meestal aangetrokken voelen tot deze steen.

Verzorging

Azeztuliet heeft heel weinig nodig, aanzien hij ook zichzelf zuivert en beschermd. Ik heb zelfs gemerkt dat deze steen überhaupt weinig tot niks absorbeert.
Als je toch iets voor je steen wilt doen, dan kun je hem maandelijks in het licht van de volle maan leggen.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen