De werking van barnsteen

Posted on
barnsteen amber

Barnsteen is een edelsteen met een hele zachte lieve energie. Deze energie maakt je positiever en vrolijker en geeft je steeds meer zelfvertrouwen.

Dit komt voort uit de andere werking van deze edelsteen. Op de eerste plaats geeft deze steen je namelijk een steuntje in de rug. Hij helpt je beter om te gaan met stressvolle en lastige situaties. Hierdoor wordt het rustiger in je hoofd en maak je je minder zorgen. Hierdoor word je steeds stabieler.
Daarnaast helpt barnsteen ook bij het helen van emotionele pijnen, zoals trauma’s en onverwerkte emoties.

Wat belangrijk is om te weten over deze edelsteen is dat dit een vrij langzaam werkende steen is. De gevolgen van de zachte energie zijn niet direct merkbaar, maar manifesteren zich juist langzaam en stapje voor stapje.
Daarom is het fijn om deze steen gedurende langertijd bij je te dragen. Dit kan overdag, maar je kunt deze steen ook s’nachts bij je houden door deze in je kussen te stoppen.

Barnsteen is door zijn werking zeer geschikt voor hooggevoelige mensen en mensen die veel hebben meegemaakt in hun leven.

De kleur van barnsteen

Barnsteen is een oranje/gele doorzichtige steen die heel licht is qua gewicht.

Werkgebied

Verminderd stress en emotionele pijnen, steuntje in de rug, maakt vrolijk en positief.

Chakra’s

Zonnevlechtchakra

Te combineren met

opaal en aventurijn

Sterrenbeeld

Leeuw

Verzorging

Barnsteen heeft niet zo heel veel nodig. Het is alleen een kwetsbare steen die niet goed tegen hitte kan. Je kunt hem beter ook niet laten vallen.

Je kunt deze edelsteen het beste opladen door hem een nachtje in het maanlicht te leggen, maar even afspoelen onder koud water is ook goed.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.