De werking van celestien

Posted on
Celestien

Celestien is een steen die vernoemd is naar het Griekse woord voor hemels en dat is niet voor niets. Deze steen verbindt je namelijk met al het positieve wat in de spirituele wereld te vinden is.

Als je voelt dat het voor jou tijd is om meer met de engelen en je eigen gidsen te gaan doen, dan is dit een zeer geschikte steen voor jou. Hij opent namelijk je kruinchakra, zodat je ze kunt gaan voelen en ermee kunt communiceren.

Daarnaast brengt deze steen ontzettend veel innerlijke rust. Hij geeft je namelijk gevoelsmatig grip op je eigen weg en helpt je volledig op je intuïtie te gaan vertrouwen.

Het allerfijnste aan deze steen is dat hij rustig op je in werkt. Hij houdt jouw tempo aan en legt je niks op. Je zult hem dan ook pas gaan voelen als jij eraan toe bent.
Het is dus ook ontzettend belangrijk dat je deze steen op gevoel koopt, je voelt wanneer die past, nog meer dan bij andere stenen.

De kleur van een celestien

Celestien is meestal lichtblauw en glanzend, maar kan soms ook doorzichtig of zelfs grijsachtig zijn.

Werkgebied

verbinding met boven, communiceren met engelen, communiceren met je gids, innerlijke rust, je eigen weg volgen, balans.

Chakra’s

Celestien werkt in op alle chakra’s, maar zijn werking is het meest sterk in de keelchakra, het derde oog chakra en de kruinchakra.

Te combineren met

Bergkristal, onyx en angeliet

Sterrenbeeld

De sterrenbeelden vissen en tweelingen hebben het vaak een klik met deze prachtige edelsteen.

Verzorging

Celestien heeft niet veel hulp bij het opladen en ontladen nodig. Deze steen ontvangt namelijk meer dan genoeg energie van boven.  Als je hem toch wilt ontladen en opladen, leg deze steen dan een nachtje in het licht van de volle maan.

Deze edelsteen kan niet zo goed tegen water, dus daar kan deze niet mee gereinigd worden. Ook zal deze steen vaak onder invloed van fel zonlicht verkleuren. Houd daar dus rekening mee als je een mooi plekje voor hem uitzoekt.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen