De werking van celestien: rustige ontwaking

Posted on
celestien de werking

Celestien is een steen die vernoemd is naar het Griekse woord voor hemels en dat is niet voor niets. Deze steen verbindt je namelijk met al het positieve wat in de spirituele wereld te vinden is.

Dit is een edelsteen die je helpt je te verbinden met de engelen en het universum.
Wanneer meer wilt gaan werken met je gidsen, maar het contact daarmee maken nog lastig vindt, dan is dit ook een hele fijne edelsteen om bij je te nemen.
Celestien werkt namelijk in op je kruinchakra en helpt deze meer in balans te brengen, waardoor je verbinding met de spirituele wereld meer kan gaan stromen.

Deze edelsteen werkt daarbij ook licht grondend (aardend), waardoor je niet zo snel gaat zweven.
Iets wat bijvoorbeeld bij seleniet wel kan gebeuren.
Celestien is daarbij ook een edelsteen met een rustgevende energie. Dat zorgt ervoor dat je ontwakingsproces niet zo snel alle kanten op gaat.
Eigenlijk doet de energie van celestien denken aan amethist, maar celestien is meer gericht op het versterken van je verbinding met het universum.

Celestien: een combinatie van fijne energieën

Het lastigste aan deze steen is misschien dat het alles een beetje kan.
Want, ook wanneer je meer wilt doen met je intuïtie en je paranormale gaven verder wilt versterken, dan kan celestien je daarbij ondersteunen.
Maar, hij is daarbij niet zo krachtig als bijvoorbeeld een blauwe kwarts of lapis lazuli is.

Celestien is dus eigenlijk de edelsteen die de verbindende kracht van de seleniet combineert met de grondende en rustgevende werking van de amethist en daarbij ook een vleugje activerende energie meeneemt van de lapis lazuli.

Juist dat maakt dit een fijne steen als je voorzichtig met je spirituele werking aan de slag wilt gaan. Als je niet te snel wilt gaan, maar jezelf gewoon stapje voor stapje wilt ontwikkelen.
Het is een edelsteen die het aardse en het spirituele verenigd.
Deze edelsteen houdt jouw ontwikkelingstempo aan en legt je niks op. Dat betekent alleen wel dat je hem pas zult gaan voelen als je er zelf eraan toe bent.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.