De werking van jade

Posted on
de werking van jade

Jade is een reinigende en beschermende steen. Jade is de steen die harmonie en balans in je systeem brengt, waardoor je ook meer balans in je leven gaat ervaren.

Deze steen vergroot door zijn werking het contact met jezelf met als doel dat jij meer gaat leven vanuit jezelf. Jij mag het leven creëren wat jij wilt leiden.
Je mag op jezelf gaan vertrouwen, waardoor je steeds beter om kunt gaan met tegenslagen en je zelfredzaamheid dus wordt vergroot.

Hoe langer je deze steen draagt, hoe meer je zult merken dat je meer energie krijgt. Je krijgt de energie om de dingen op te pakken die al zo lang zijn blijven liggen.
Het wordt makkelijker om door te pakken en door te zetten. Hierdoor creëer je een heerlijke nieuwe flow in je leven waarin je je eigen ideeën steeds meer uit gaat voeren.

Jade stimuleert dan ook je creativiteit en oplossingsgericht denken.

De kleur van jade

Deze steen heeft meestal een lichtgroene tot donkergroene kleur. Daarnaast komt deze steen ook voor in gele en bruine varianten.

Werkgebied

Bescherming tegen negatieve energie, loslaten, creatiekracht, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, zelfverwezenlijking, harmonie, balans. energie, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen, je ideeën realiseren.

Chakra’s

Jade heeft een sterke werking op de hartchakra, maar ook de zonnevlecht wordt deze steen in balans gebracht. De bruine varianten werken daarnaast ook in op de stuitchakra.

Te combineren met

aventurijn en bergkristal

Sterrenbeeld

De sterrenbeelden weegschaal en boogschutter hebben het vaak een klik met deze prachtige edelsteen.

Verzorging

Jade is een van de makkelijkste stenen die er is als het gaat om verzorging. Je kunt deze steen gemakkelijk even reinigen door deze af te spoelen onder koud water of door deze een nachtje in het licht van de volle maan te leggen.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

1 Reacties

  1. De werking van sodaliet | Ontspanningstuin says:

    […] bergkristal en jade […]

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen