De werking van sodaliet

Posted on
de werking van sodaliet

Sodaliet is een heerlijke steen voor mensen die moeite hebben zich te uiten en zich onzeker voelen. Deze steen werkt namelijk in op de keelchakra en helpt je op deze manier jezelf te uiten.

Sodaliet laat het weer stromen in je keel, waardoor je veel beter kunt verwoorden wat je voelt en wat je wilt. Dit merk je zowel in je hoofd als in gesprekken.
Op deze manier vergroot deze steen het begrip voor jezelf en daarmee je zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Doordat je steeds meer inzicht krijgt in jezelf, vind je veel meer de balans in jezelf.

Een ander gevolg hiervan is dat je belemmerende overtuigingen en gedachtes los kunt laten. Dit helpt natuurlijk ook bij het loslaten van blokkerende gedragspatronen.

De kleur van sodaliet

Deze steen is meestal donkerblauw met een marmering van wilt en soms ook zwart. De witte kleur hierbij kan helderwit tot melkachtig en romige wit zijn. Daarnaast kan de blauwe kleur soms ook een groenige gloed hebben.

Werkgebied van sodaliet

uiten, eerlijkheid, waarheid, steun troost, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfinzicht, zelfliefde, loslaten, belemmeringen loslaten, gedrag veranderen, gedachtes loslaten, emoties verwerken

Chakra’s

Deze steen werkt in op de keelchakra, zodat je jezelf steeds beter kunt gaan uiten en je energie veel meer door kan gaan stromen.

Te combineren met

bergkristal en jade

Sterrenbeeld

Sodaliet is de steen van de boogschutters. Dit sterrenbeeld voelt zich dan ook meestal aangetrokken tot deze steen, maar natuurlijk past hij ook bij heel veel andere mensen.

Verzorging

Sodaliet is een heerlijke makkelijke steen. Je kunt hem dan ook gemakkelijk reinigen door hem met wat water af te spoelen. Daarnaast vind deze steen het ook fijn om zich op te laden in het licht van de volle maan.

Deze edelsteen doet het het beste als hij ongeveer 1 keer per maand opgeladen wordt.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen