De werking van sodaliet

Posted on
sodaliet

Sodaliet is de steen van zelfvertrouwen. Deze steen helpt je voor jezelf te kiezen en jezelf te accepteren zoals je bent. Hij helpt je jezelf te respecteren en je grenzen dan ook beter aan te geven.
Jij mag je eigen ruimte innemen en vertrouwen op je eigen kunnen en kracht. Jij mag er helemaal van jezelf gaan zijn zonder te twijfelen aan jezelf.

De energie van sodaliet raakt dus eigenlijk alles op dit gebied aan: van zelfacceptatie en respect voor jezelf tot vertrouwen op je kunnen en kracht.

Sodaliet en je keelchakra

Daarbij werkt de energie van deze edelsteen helend in op je keelchakra.
Daardoor is dit niet alleen de steen van de zelfvertrouwen, maar ook van de communicatie.

Sodaliet helpt je beter en rustiger met jezelf te communiceren.
Hij helpt je rustig te luisteren naar je eigen mening en verlangens. Zo helpt deze steen je ook inzicht in jezelf te krijgen.

Daarna helpt hij je ook die inzichten naar buiten te brengen waar het nodig is.
Hij helpt je de juist woorden te vinden en uit te spreken. Dat kan dus gaan over de woorden vinden om je grenzen goed aan te geven, maar ook om het delen wat je nodig hebt.
Dit wil niet zeggen dat het altijd gaat om hele lange zinnen die je uit moet spreken. Het kan ook al een simpele ‘ja’ of ‘nee’ zijn. Daar kan al zoveel kracht in zitten.
Sodaliet helpt je ook juist die kracht, de lading, aan de woorden te verbinden die nodig is om je boodschap over te brengen.

P.S. Als je op zoek bent naar een hanger van tijgeroog, dan kun je die hier vinden.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.