2 dingen die je niet mag vergeten in een relatie

Posted on
communiceren in een relatie

communiceren in een relatieDingen die je niet mag vergeten in een relatie. Er zijn van die dingen die je in het begin van een relatie heel veel doet, maar die uiteindelijk vaak een plek op de achterbank innemen. Het wordt een soort van ‘vergeten’ zonder dat er bewust mee gestopt wordt. Hartstikke zonde, want het zijn ook vaak net die dingen die voor wat spanning en verbinding in een relatie kunnen zorgen.

1. Dingen die je niet mag vergeten in een relatie: zoenen

Natuurlijk is het niet zo dat elke koppel steeds minder tongzoent naarmate ze langer met elkaar een relatie hebben, maar bij heel veel koppels wel.
Het wordt ‘gewoon’ dat je bij elkaar bent en de lichamelijke behoeftes worden steeds meer vervult. Daardoor wordt er steeds meer gekust en vaak liefdevol ook, maar gezoend wordt er steeds minder.

Dat hoeft niet erg te zijn, maar door te zoenen verbindt je wel op een hele andere manier met elkaar. Daar zit namelijk meer passie achter, meer intiem contact en ook een beetje kwetsbaarheid. Zoenen is elkaar ontdekken.

Blijf je partner daarom regelmatig zoenen, zeker als dit iets was wat je in het verleden ook vaak deed.

2. Tegelijk ademhalen

Dit is een van die dingen die vaak voorheen onbewust gebeurde. In het begin van een relatie doen mensen dit zonder dat ze het doorhebben.
Tegelijk ademhalen is verbinden op een dieper niveau en weer op gelijk niveau komen.

Dit werkt zeker heel erg goed als je beide hectische dagen hebt en dan ‘s avonds thuis voelt dat je elkaar net op de een of andere manier niet kunt bereiken.
Dan kun je bewust jullie ademhalingen weer gelijk laten plaatsvinden. Dat kun je natuurlijk al doen zonder dat je partner het doorheeft.
Dit maakt dat gat tussen jullie al kleiner en maakt het makkelijker om te communiceren.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.