Dromen dat je aangerand of verkracht wordt

Posted on
Dromen dat je aangerand of verkracht wordt

Dromen dat je aangerand of verkracht wordt. Wat betekent het als je droomt dat je aangerand of verkracht wordt?

Deze dromen kunnen zo naar zijn dat je er dagen last van hebt en je het gevoel geven dat er echt wat naars met je gebeurt is. Ze kunnen zo echt lijken, dat het emotioneel ontzettend veel pijn doet.

Dromen dat je aangerand of verkracht wordt

Dit zijn vaak de dromen die je waarschuwen. Ze waarschuwen je, omdat je mensen om je heen hebt die je onbewust niet vertrouwt.
Of iemand in je omgeving saboteert jouw eigenwaarden.

Daarnaast zijn verkrachtingen en aanrandingen de ergste vormen van inbreuk op je eigen ik. Daarom staan deze ervaringen in dromen vaak voor een diepe pijn of gekwetstheid.
In het verleden of het heden in jouw vertrouwen op een hele diepe manier geschaad of is je geweld aangedaan en dat ben je nu aan het verwerken. Je kunt dus ook een daadwerkelijke verkrachting of aanranding aan het verwerken zijn.

Als je gelooft in zwarte magie, dan kunnen deze dromen er ook op wijzen dat iemand iets negatiefs naar je stuurt.

83 Comments

 1. “maritha says:

  Goeden avond Scarlet,
  Ik droomde dat ik met een collega op een weg (bospad)stond/liep, voor ons liep er iemand /schim.
  Uiteindelijk kwamen wij op een hoek splitsing waar onze wegen zich scheiden, zij ging rechts van het pad waarop wij liepen een andere pad op en ik liep rechtdoor.
  De schim die op het zelfde pad liep was redelijk ver voor mij uit.
  In de verte( ik meen het eind v.d weg )zag ik gedaantes/schimmen waardoor ik een niet prettig gevoel kreeg.
  Ik keerde weer terug toen ik halverwege het punt naderde waar onze wegen zich scheiden riep ik de naam van de collega met de gedachte dat zij mij zou horen.
  Inderdaad gaf zij antwoord, en ik zei ik ben terug gekeerd hoor zullen wij elkaar weer op die hoeksplitsing ontmoeten”?.
  Zij antwoorde ja maar kwam helemaal niet opdagen.
  Maar toen zij het pad opging bij het afscheid zag ik geen rokende schoorsteen, en veel groen maar terwijl ik stond te wachtten viel mij het rokende schoorsteen en veel groen op.
  Uiteindelijk ben ik alleen terug gelopen naar het beginpunt van de weg, dus alleen terug bij af.
  Kunt u mij uitleg over deze droom geven het houd mij al geruime tijd bezig.

  Vriendelijke groet,
  Maritha

  1. Scarlet says:

   Hey Maritha,

   Deze droom geeft veel verschillende facetten aan. In de eerste instantie zegt deze: let op dat je alleen de mensen die goed voelen in je leven toelaat. Daarbij zegt hij ook: vertrouw op mensen en verbind je met mensen, maar volg je eigen weg los van hun. Durf ze wel om hulp te vragen, maar bouw vooral op je eigen verantwoordelijkheid. 🙂

   1. Maritha says:

    Goeden avond Scarlet,

    Hartelijk dank voor je reactie en uitleg.
    Het is echt duidelijk voor mij de facetten die je benoemd zijn herkenbaar temeer ik
    moeite heb om mensen te vertrouw toe te laten en om hulp te vragen.
    Ik neem jou uitleg ter harte en zal er zeker iets mee doen nogmaals bedankt.

    Warme groet,
    Maritha

    1. Scarlet says:

     Heel erg graag gedaan. 🙂

     En ik ben blij om te horen dat je er mee aan de slag gaat. 🙂

 2. jennifer says:

  Goede morgen scarlet ik droomde dat ik in eenhuis zat me wat vriende en er was ook een oude man ik liet die man wat zien en opeens raakte hij me doos aan ik gaf hem ern vuist daarna ik lokte hem. Zegmaar naar schuur om hem aftemakrn maar hij pakte en geweer en vroeg of ik kon bukken hij wou dat ik hem ging pijpen maar ik wou niet en probeerde ze pistool aftepakken en schreuwde naar me vriende om hulp maar niemand kwam mij helpen toen werd ik walker

  1. Scarlet says:

   Hey Jennifer,

   Dit is een duidelijke uiting van een angst. Je bent bang voor de gevolgen als je je gewoon uit, dat dat je kwalijk genomen gaat worden. Het kan ook een verwerking zijn van een aanranding die je hebt meegemaakt.

 3. Charlotte says:

  Goedemorgen Scarlet,

  Zelf droom ik er vaak over mijn vriend die me in de steek laat of dat we uit elkaar gaan omdat hij me noet begrijpt.

  Vannacht had ik gedroomd over aanranding. Ineens was ik met 2 mannen in huis en een vriendin voor de gezelligheid. Een van de mannen zijn moeder was ook aanwezig. Daarna kwam er een nieuwe man en had Mij aangerand en meerdere mannen wilden dat. Ik heb mijn vriend (nog steeds in Mn droom) gebeld en gewhatsappt of hij me kon helpen. Hij reageerde niet.
  Ik was er Erg van onderdaan want ik rende voor Mn leven van die man/jongen maar ik zat opgesloten ik het huis. De moeder vroeg of Ik net aangerand was en ik antwoordde ja. Daarna vroegik aan die moeder of ze me kon helpen en de politie bellen maar ze deed niks.
  Daarna was er ineens een andere man en was ik weer thuis (volgens mij) en zei een vriendin tegen me vanuit buiten ‘ DOE SNEL DE DEUR DICHT EN REN!’
  Dus ik rende naar mijn huis toe en deed de deur dicht en op slot. Ik dacht dat hij mijn huis niet meer binnen kon komen. Toen waren er voor me neus in mijn huis bouwvakkers aan het verbouwen in Mn huis en ik keek naar het plafond en toen kwam die man eruit (want er zat een gat in het plafond) die me wilde aanranden.
  Vanaf daar weet ik niet meer wat er gebeurd was alleen dat uiteindelijk mijn vriend voor me stond en hij had me niet geholpen en zei dat hij niet met me verder wilt omdat hij niet meer van me houdt.

  Ik droom erg vaak over dromen waarbij hij ineens naar een meisje zijn huis wilt en mij in de steek laat omdat hij niets meer om me geeft de een op de andere dag of het uitmaakt met mij.
  Ik denk zelf dat Jer angst is maar hoe krijg ik die dromen weg/verminderd. Het voel zo echt als ik wakker word dat ik gewoon een heel rot gevoel heb alsof het echt gebeurd is en het uit is tussen mijn vriend en mij.

  Kunt u mij helpen?
  Alvast bedankt voor uw reactie
  Mvg charlotte

  1. Scarlet says:

   Hey Charlotte,

   Deze droom en ook je andere dromen zijn heel erg op angst gebaseerd zoals je zelf ook al vermoed.
   Wat het wel aangeeft is dat er iets je heel erg dwars zit wat nog niet verwerkt hebt. Het geeft aan dat je in de steek gelaten bent, teleurstelt bent of gekwetst bent. Er is iets gebeurt wat zeer doet en wat deze angst triggert.

 4. Jacqueline says:

  Ik heb tot nu altijd gedroomd dat ik verkracht werd in mijn droom,nu dat mijn jeugdtrauma naar boven komt; verkracht van 8 tot 15 jaar.Een katholieke kerkganger waar ik in de kerk naast zat en oom moest noemen.Degene die mij het boodschap moest vertellen dat mijn oma vermoord is bij een thuisinbraak. Ik heb mijn oma’s dood nooit normaal of vredelievend kunnen verwerken. Nu dat ik jong-volwassen ben komt dit naar boven. Ik vraag mij af of ik een proces moet starten tegen de dader die leeftijdsgenoot is van mijn oma.

  1. Scarlet says:

   Hey Jacqueline,

   Wat ontzettend naar!
   Volg in je keuze je eigen gevoel. Welke keuze voelt voor jou het beste?

 5. SJ says:

  Hey Scarlet.

  Ik heb vannacht zoiets naars gedroomd, dat ik er nu nog steeds niet goed van aan ben..
  Eerst droomde ik dat ik mensen (eigenlijk alleen maar mannen) beschoot vanop een langzaam rijdende scooter, en de laatste persoon die ik probeerde te raken/beschieten die ging maar niet dood.. En die kwam mij dus achterna, en ik probeerde om hulp te roepen, maar diegene waarmee ik samen was, (die ik niet kende) die was al heel lang weg. Dus ik probeerde mij te verstoppen, maar die persoon die ik probeerde te beschieten, die volgde mij, en vond mij ook.. Ik moest zogenaamd schulden betalen, dus ik moest dingen bij hem doen, wat ik helemaal niet prettig vond.. Daarna verkrachtte hij mij, en ik voelde alles.. Dat is wat de droom ook zo eng maakt. Ikzelf val helemaal niet op mannen, dus waarom heb ik zo’n gore droom

  1. Scarlet says:

   Hey SJ,

   Dat is een hele nare droom! Het kan in de eerste instantie een verwerkingsdroom zijn. Dan is er iemand (uit je verleden) waar jij boos op bent, die jou pijn heeft gedaan, maar je boosheid mag er van jezelf niet zijn doordat je je ergens zelf ook nog schuldig voelt of jezelf de schuld geeft.

   Het kan ook een waarschuwing zijn dat er mensen in je omgeving zijn die niet vertrouwt of die niet goed voor je zijn.

 6. Myra says:

  Hoi Scarlet. Ik ben nog best jong, en ik heb gedroomt dat iemand mij aan het stalken was en aanranden. Het was een verschrikkelijke droom. In de droom moest ik ook huilen maar ik heb nooit iets verschrikkelijks meegemaakt. Wat ik nog wel weet is dat de jongen gek genoeg een gat in zijn hoofd had.

 7. R says:

  Hoi Scarlet,

  Laatst heb ik gedroomd dat ik op een onbekend bed lag. In de droom kwam er een minnaar naar mij toe die agressief werd toen hij doorhad dat ik geen seks wilde. In mijn droom keek er ook een man op het bed mee, terwijl ik woest aan het trappen was zodat de ‘minnaar’ mij niet kon uitkleden.
  De man die mee keek deed verder niks, ik schreeuwde om hulp maar hij keek alleen.
  Ik werd wakker daarna. Ik ben dus in mijn droom niet daadwerkelijk verkracht of aangerand.
  Mijn opa is kort geleden overleden. Kan het zijn dat hij hier iets mee te maken heeft? ( Mijn opa heeft mij nooit aangerand hoor! Maar misschien dat hij contact zoekt?) Ik heb zelf geen hechte band met mijn opa gehad. Maar ik word als een HSP (High sensitive person) gezien.
  Ik heb dit nooit eerder meegemaakt, weet jij hier iets van?

 8. Nandi says:

  Hallo, ik droomde dat Een jongen me lastig viel. Hij Schold me uit en bedreigde me te verkrachten en vermoorden
  Ik rende weg Verstopte me hij volgde me overal maar op een gegeven moment was die weg en ik dacht dat k veilig was. volgende dag kwam ik hem tegen in restaurant dus ik wou hem ontlvuchten die jongen van restaurant hielp me stuurde me snel na boven. Heelmaal boven was de kamer van iemand die ik kende En hij had een pistool en die wou me helpen en die jongen neerschieten. Hij sloeg hem helemaal in elkaar gooide hem na beneden en toen ging die weg hij vond het afmaken niet nodig. En toen was ik weer alleen .
  Toen kwamen opeens 2 goede vriendinnen ook opeens na de kamer. En die jongen kwam terug liep na boven en na binnen Spoot iets bij iedereen in het gezicht zodat ze me niet meer konden helpen. En hij liep naar me toe wou me verkrachten en smeerde toen iets op me been. Een soort vaseline met drugs erin waardoor je direct dood gaat en toen ging ik bidden en huilen

  1. Scarlet says:

   Hey Nandi,

   Wat een heftige droom.
   Dit gaat er over dat je wel lieve mensen om je heen hebt waar je op kunt vertrouwen en dat ze er ook wel voor je zijn,
   maar dat je ze eigenlijk niet toestaat er echt voor je te zijn. Alsof je nog niet helemaal aangeeft wat je nodig hebt en wat ze voor je kunnen doen.
   Ergens zit er een angst onder dat als je dit doet mensen of weggaan of dat je ‘aangedaan’ wordt.

 9. Ymke Van trijp says:

  Hi Scarlet. Al een heel tijdje heb ik geen dromen gehad, maar deze was wel zo raar dat ik me afvraag of het iets zal
  Betekenen.
  Ik ben in een appartement en sta in de douche (niet om te douchen, maar alle kranen staan open, ik word nat en ga tijdens het narworden op de toilet zitten)
  Als ik opkijk is daar ineens een oudere man, die me wil aanranden. Ik schreeuw om hulp. Zodra ik n gaatje zie klim ik over hem heen en vlucht ik uit t huis. Ik roep naar hem dat de politie eraankomt. Vervolgends klop ik op alle deuren van een soort van gallerij. Er hangen schilderijen, en opeens is er 1 weg. Ik kijk over de balustrade (eerst was het een dichte gang) en zie het schilderij op de grond liggen beneden, en vervolgends zie ik de oudere man erachteraan springen, dus zelfmoord plegen, dit doet me niets. Dan word ik wakker. Ik heb zo een soortgelijke droom eerder gehad, en dit besefte ik me tijdens de droom ook de gehele tijd, maar ik kwam er niet uit. Wat zou het kunnen betekenen?

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Het velen water in je dromen duidt erop dat je nog onverwerkte emoties in je systeem hebt en dat het in de badkamer begint gaat dit over je kwetsbaarheid.
   Dit gaat dus eigenlijk niet echt over een aanranding, maar meer over een heel kwetsbaar deel van jou dat naar voren wil komen.
   Het schilderij wijst er daarbij op dat het al een oud stuk is.

 10. Sandra says:

  Beste Scarlett,

  Afgelopen 3 dagen heb ik ook 3 verschillende aanrandingen gedroomd (per dag 1), waaronder een verkrachting.

  Eergisteren droomde ik over een actrice, zij ging haar eigen pad op. Haar oude werkgever en zijn werknemer kwamen bij haar kijken en haar werkgever hielp haar met highlights. Op een gegeven moment was zij verlamd en ze hadden het door. De werknemer pakte haar op en samen brachten ze haar naar achteren. Ik zag alles gebeuren maar was niet ter plekke en hoopte dat haar nieuwe andere collega’s terug zouden komen in de kleedkamer en haar zouden redden. Maar het gebeurde niet. Even later kwamen ze terug met de vrouw en zette haar op haar stoel. Ze was erg emotioneel en kwaad en probeerde te schoppen.

  In mijn 2e droom droomde ik over een oude kleine mollige vrouw. Zij nam afscheid van mij. Ik begreep niet waarom aangezien het plots kwam en een oud collega er wel van wist. Ik vroeg haar of ze een nieuwe baan had en ze zei nee. Ze vertelde me niet de reden. Ze gaf me 2 kussen op mijn 3e oog en het voelde voor mij alsof ze buiten haar grens ging en dus niet goed. Het voelde alsof ze me iets aandeed of ontnam. Vervolgens wilde ik haar ook een kus geven op haar gezicht om hetzelfde te geven alsof dat het compenseerde, maar ze zei nee en pakte haar koffer en liep weg.

  Mijn derde droom was dat ik sliep en wakker werd met mijn broer naast mij. Hij sliep nog maar kwam tegen mij aan liggen wat ik raar vond en niet wilde. Toen voelde ik dat hij opgewonden was en ik probeerde uit bed te komen, maar hij had me zo vast dat het niet lukte. Uiteindelijk lukte dit maar ik voelde me verraden en betast en kon hem nooit meer vertrouwen en niet meer zien.

  1. Scarlet says:

   Hey Sandra,

   Wat een heftige dromen.
   Wat ik er onderuit kan halen is dat het grotendeels werkgerelateerd is en dat je daar je plek niet in kunt vinden.
   Je voelt je (soms) gebruikt en een soort nummer (mag geen mening hebben). Dit kan natuurlijk ook buiten werk spelen.
   Dit kan ook over een voorval gaan wat je aan het verwerken bent, maar in je dromen lijkt het meer te gaan over iets wat consistent speelt.

 11. Carla says:

  Hoi Scarlet,

  Ik droomde vandaag dat ik met mensen was, en het was leuk! Ineens werden wij soort van overvallen door ( ik noem het maar even demonen ), zij trokken ons naar een kring en betasten ons. Wij vochten hard terug. Maar bleven terugkomen!

  Daarna stond ik 1 op een 1 met de vijand, ikzelf kon hoog springen waardoor hij mij niet aankon. Daarna kon ik zo hoog springen dat ik op een veilige plek kwam. Hier waren de ‘mensen’ en ik veilig. Er zat ook een dun vliesje, tussen de aarde en beneden. Zo hadden wij rust om een plan te bedenken en niemand ons dus kon bereiken..

  Daarna was ik weer terug op aarde, en was alles veilig. Later zat ik met een oud-school genootje samen op het gras. Ineens waren er weer andere mensen. Ik pakte mijn school agenda van de; jaren 90. De agenda zat vol geplakt met plaatjes en een rekeningmachine op de achterzijde. Ineens kwam mijn leeftijd aan bod, de tijd die heel snel voorbij is gegaan.. Ga richting de 40 en oh, wat was ik toen nog jong toen ik mijn agenda nog vast had. Daarna werd ik wakker.

  De dromen die ik heb: zijn heel vaak levendig en het soms zo hangen.. Soms vraag ik mij af of dat dit enkel een levendig fantasie is, of! Het mij iets wil vertellen..

  Wat denk jij?

  Thanks anyway..

  Liefs, mij..

  1. Scarlet says:

   Hey Carla,

   Wat fijn dat je je droom zo duidelijk weet en zoveel details weet te benoemen.
   Het is een droom die eigenlijk heel veel (kleine) dingen aanraakt waar je je zorgen over maakt.
   Aan de ene kant maak je je zorgen over hoe het nu op aarde gaat, het geweld en de onveiligheid waar we mee te maken hebben.
   Als ik het zo lees, wijst dit er ook op dat er mensen zijn in je omgeving waar je je niet helemaal veilig bij voelt. Dit hoeft niet fysiek te zijn.
   Aan de andere kan ben je steeds meer op jezelf aan het vertrouwen, maar het mag nog meer.

   Het andere stuk waar je door geraakt wordt is de tijd. Hoe snel de tijd inderdaad gaat en hoeveel je eigenlijk nog wilt doen.
   Je bent soms te berekenend en mag meer gaan leven. 🙂

 12. Anoniem says:

  Hoi scarlet,

  Vannacht droomde ik dat ik naar een voetbalwedstrijd ging. En in de stadion wc’s ging ik bij de sta wc’s plassen. Maar er was nog 1 iemand in de wc ruimte en die liep al een beetje raar te doen. Maar ik trok me daar niks van aan. Dus ik ging tussen de schotten staan die al vrij dicht op elkaar stonden en ging plassen. Tijdens het plassen voelde ik iets achter mij… stond die gene doe nog in de wc ruimte stond mij half te verkrachten. Door zijn klokenspel half in mijn kont proberen te duwen. Maar ik draaide mij om en dat leidde tot een gevecht. Uiteindelijk had ik hem wel KO kunnen krijgen!

  Maar ik vind dit byzonder want ik ben nooit in aanraking gekomen met verkrachting, ik heb het nooit gezien of gehoord. En eerst was het gewoon een prima/leuke droom totdat dat gebeurde

  Graag hoor ik van u

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze droom gaat eigenlijk volledig over je onveilig voelen in een bepaalde sociale situatie in je leven.
   Ergens heb je het gevoel dat er een wedstrijd gaande is en dat je niet helemaal veilig bent om jezelf rustig te kunnen uiten.

 13. Meisie says:

  Hoi Scarlet,

  Ik had een beetje een rare droom wat niet fijn aanvoelde maar. Ik droomde dat ik in de avond mijn scooter bij een busstation had geparkeerd. Ik had op dat moment geen lift naar huis en toen kwam er een man met zijn auto daar stoppen en vroeg of hij mij naar huis moest brengen, waarop ik ja had gezegd… onderweg naar mijn huis zat hij aan mijn shirt en bh waarna ik zijn hand wegsloeg en zei dat ik direct naar huis wilde. Onderweg deed hij dit nog een aantal keer en toen ben ik toen we bij me huis aankwamen uit de auto gerend en ben ik naar boven gerend waarna mijn ouders me troostten. We zijn toen met zijn 3en naar die aanrander zijn huis gereden en hebben hem vanuit daar uitgescholden en geslagen. Ik heb verder niks raars meegemaakt in mijn echte leven en snap dan ook niet waar deze vraag vandaan komt, kun jij mij wat meer vertellen?

  Groetjesss

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Dat is een nare droom.
   Het geeft enkel aan dat er iets is in je leven (iemand of een situatie, dat is niet duidelijk) waar jij je onveilig in voelt.
   Je hebt daarin behoefte aan steun van je ouders of anderen en je bent hierin op zoek naar je eigen kracht en ook je eigen weg.

 14. meisie says:

  Daarnaast vind ik spirituele dingen erg eng( geloof er niet echt helemaal in) en ben ik nu heel erg bang voor wat jij als laatste heb neergezet over zwarte magie

 15. Sam says:

  Hoi Scarlet,

  Ik houd me de afgelopen week ontzettend bezig met een droom. Ik droomde namelijk een week geleden ongeveer dat ik door mijn natuurkunde leraar werd aangerand, toen ik naar hem toe liep om iets te vragen. Hij raakte me op plekken aan waar ik dat totaal niet prettig vond. De droom leek ontzettend echt. Ik voel me daarom niet fijn als hij bij me in de buurt komt. Ik volg namelijk nog steeds zijn lessen. Wat kan ik doen om dit een beetje te verwerken en gewoon zonder een naar gevoel naar mijn natuurkunde lessen te gaan?

  Groetjes

  1. Scarlet says:

   Hey Sam,

   Wat een nare droom!
   Dit gaat erover dat je op school of bij deze leraar niet helemaal prettig/veilig voelt.
   Misschien is het ook een stukje ‘angst’ om bijvoorbeeld om een antwoord gevraagd te worden.

   Wat heel erg kan helpen om het te verwerken is het van je af te schrijven, misschien zelfs een paar keer.
   De emotie mag als het ware even geuit en ontladen worden.

 16. Jessica says:

  Beste scarlet,

  Ik droomde dat ik in bed lag te slapen met mijn beste vriend naast mij, opgegeven moment wou hij meer en schreeuwde ik nee! Hij was naakt. Ik rende naar beneden en zei het tegen mijn ouders die namen mij niet serieus, toen kwam hij naakt de woonkamer in. Toen werd ik wakker. Voel me nu zo rot moet vanaf volgende week 3 weken met hem op vakantie en zie er nu tegenop.

  1. Scarlet says:

   Hey Jessica,

   Wat een intense droom en ik kan me heel goed voorstellen dat je nu tegen de vakantie opzit.
   Deze droom geeft aan dat je het gevoel hebt dat hij soms te veel op leunt of je te weinig eigen ruimte geeft.
   En misschien heb je ergens ook het gevoel dat hij je leuker vindt dan alleen vriendschappelijk.
   Gelukkig zegt het weinig over dat hij echt wat zou doen.

 17. Jessica says:

  Hey scarlet,

  Bedankt voor je snelle reactie. Ik herken er indd heel veel in, hij heeft ook gevoelens voor mij leunt ook erg op mij.

  Bedankt!

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan!
   Je systeem wil dat dus eigenlijk verwerken, omdat het soms erg intens is.

 18. Elvy says:

  Hee, ik heb laatst een droom gehad ( ongv 5 maanden gelden best lang. Maar ik droomde dat ik werd achtervolgd door een nare man en probeerde te vluchten. Alleen uiteindelijk kreeg hij mij te pakken en ging mij eerst heel erg betasten en daarna verkrachten. En ik vertelde het sommige mensen alleen ik werd niet serieus genomen.

  Dat was het alleen ik zit er nog steeds mee op de een of andere manier. Door deze droom voel ik me erg onzeker en een beetje vies

  1. Scarlet says:

   Hey Elvy,

   Dit gaat erover dat je je onveilig voelt in de omgeving waar je in bent.
   Je bent bang dat als er iets gebeurt of als iemand je pijn doet, dat je er alleen voor staat.
   Dat niemand geloofd of zal helpen.

 19. Marlou says:

  Hallo Scarlet,

  Ik had een hele enge droom. Normaal weet ik mijn dromen nooit, maar nu schrok ik wakker doordat ik tegen de muur aan trapte. Ik droomde dat ik in een gevangenis was. Ik had niets misdaan, maar ze hebben me er toch in gestopt.
  Het was een gevangenis voor mannen en ik was samen met een andere vrouw daar. Wij zaten op de eerste verdieping. De deur was open en je kon ook makkelijk over een muurtje klimmen. Dat deden die mannen dan ook. Ze verkrachten me, achter elkaar. Ik wilde bijna glas in mijn vagina stoppen om hun piemel te verwonden, maar ik bedacht me want ik was ook bang voor ziektes.
  Het bleef maar doorgaan en besefte me dat de bewakers dit express hadden gedaan. Ik voelde me machteloos, want die mannen waren sowieso sterker. Ik bedacht later om maar gewoon mee te werken. Ma ik kon daarna niet meer slapen.

  Ben benieuwd wat dit kan betekenen. Alvast bedankt.

  Groetjes,

  Marlou

  1. Scarlet says:

   Hey Malou,

   Wat een nare droom.
   Deze droom is een verwerkingsdroom. Het gaat erover dat je het gevoel hebt in een bepaalde situatie in je leven vast te zitten en dat er gebruik/misbruik van je gemaakt wordt.
   Dat je dingen moet doen die je helemaal niet wilt doen.
   Dit kan ook een verwerking zijn van een soortgelijk gevoel uit het verleden.

 20. Simone says:

  Hoi Scarlet,

  Vannacht droomde ik eerst dat ik werd aangevallen door een lange blonde man. Hij viel mij aan met een aardappelschilmesje. Het leek een werk contact te zijn maar het was niet op mijn werk. De hele situatie was anders, het was ook niet thuis. Het voelde wel als thuis.
  Nadat hij mij aanviel. Veranderde heel de situatie en waren we in een slaapkamer. Hij wilde overduidelijk seks met mij hebben maar ik vluchtte weg naar de buren. Toen ik me daar schuil hield en hij daar aanbelde. Hij heette iets met een M. toen bleken ze hem te kennen en had ik het opeens gedaan. En was hij de vriendelijkheid zelve.
  Toch hield ik me schuil achter keukenkastjes op de grond. Toen werd ik wakker.
  Dit is de zoveelste keer dat ik droom over aanranding/verkrachting. Weet jij de boodschap hierachter? Bedankt.

  1. Scarlet says:

   Hey Simone,

   Deze droom gaat erover dat je je iets in jezelf uit de weggaat, waardoor je ook niet altijd voor jezelf komt, terwijl dat wel goed zou zijn.
   Je systeem zoekt daarom naar veiligheid, maar weet ook niet waar deze dat kan vinden.

 21. Suzanne says:

  Hoi Scarlet,

  Ik heb vaker last van nachtmerries de laatste tijd die zich in een realistische setting afspelen. Zo had ik laatst een nachtmerrie dat ik met een groep jongeren in een ‘kamp’ werd geplaatst. Dit kamp zou goed voor je moeten zijn en je mentaal en fysiek verder brengen in het leven. Alles behalve dat was waar want het was een heel streng kamp waar je geen contact mocht hebben met de buitenwereld en wanneer je iets deed wat niet mocht zaten hier grote consequenties aan. Op een dag ging mijn groep onder aan een berg stiekem onder de schutting door om andere burgers te zien. Zo zag ik een oude school vriendin en ik liep naar haar toe omdat ik haar allang niet meer had gezien. Onze baas kwam aangelopen. Iedereen was op tijd weer op eigen terrein behalve ik. De baas deed soms al flirten met mij maar nu begon hij te schreeuwen en moest ik meekomen. We gingen naar een klein kamertje waarna hij schreeuwde dat ik mijn shirt omhoog moest doen. Ik wilde dit niet en hij begon nog harder te schreeuwen. Ik trok uiteindelijk maar mijn shirt omhoog en toen stak hij een mes in mijn buik en ging om mij pijn te doen nog expres ermee bewegen terwijl het mes nog in mij zat. Ik schrok wakker en heb zeker een half uur wakker gelegen en dat ik de pijn voelde precies op de plek waar hij me stak.
  Wat betekent deze droom?
  Alvast bedankt en sorry voor het vertellen tot in details:)

  1. Scarlet says:

   Hey Suzanne,

   Als ik deze droom vertaal vanuit psychologisch oogpunt, dan gaat deze erover dat je ergens het gevoel hebt dat je buitengesloten wordt, dat je niet vrij mag zijn.
   En als je wel voor vrijheid en verbinding zou kiezen, dan komt dat je duur te staan en wordt je gekwetst en pijn gedaan tot in de kern van je gevoel. Dat is de angst.

   Echter lijkt dit in mijn ogen een intuïtieve droom te zijn die je eigenlijk over een vorige leven lijkt te vertellen.
   Maar dat is natuurlijk niet iets waar iedereen in gelooft. 🙂

 22. Eline says:

  Hallo Scarlet,
  Ik droomde laatst dat ik in de bieb zat en dat er 2 mensen recht naar mij toe liepen (de aanrander die mij heeft aangerand en een playboy die ik niet mag uit mijn klas). Hun zater beiden op een gegeven moment aan mij (prive plekken enzo)en niemand zat het of deed wat. En toen werd ik (huilend) wakker.
  Ik zou graag willen weten wat dat betekent.

  Groetjes, Eline

  1. Scarlet says:

   Hey Eline,

   Dit is een verwerkingsdroom waarin je verwerkt dat je je niet veilig voelt.

 23. Anoniem says:

  Hey,
  Ik heb al 2 keer iets raars gedroomt. Ik kan heg dus niet zo goed vertellen als al die andere want ik onthoud mijn dromen eigenlijk heel slecht. Het is pas sins een paar jaar dat ik uberhoud weet dat ik droom ik dacht vroeger dat ik nooit dromen omdat ik gewoon nooit wakker word ofzo en denk ik heb gedroomd. Maar goed dus heb al 2 keer gedroomd dat ik verkracht word door een man en daarna verliefd word en wat met die gast krijg en de 1e was mijn leeftijd en die 2e was een stuk jonger. Ik ken ze ook niet dus. De eerste keer leek het in een soort school ofzo verder weet ik het niet echt meer. Wat betekend dit.

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze dromen gaan erover dat je je niet altijd veilig voelt bij de mensen om je heen.
   Dat sommige mensen je onzeker maken of dat je aan jezelf twijfelt.
   Dat terwijl je het liefst fijne relaties en verbindingen met anderen aan wilt gaan.

 24. ashley says:

  Hoi Scarlet

  Ik heb een nare droom gehad
  ik droomde over dat ik op me werk was om het afsluiten. Dus al mijn collgeas gingen naar hun auto en ik ook hoe ik in mijn auto was stappen en mijn collgea der spullen in haar koffer bak wou zetten .. kwam
  Opeens een zwarte auto aangereden zonder lichten aan en die parkeerde naast mijn collgea en zetten haar klem dus zei moest vechten voor haar eigen bescherming die man tilde haar auto op en die ging weer in zijn auto zitten om schade aan te richten maar ze stond midden dus hij klemde haar vast En ik en mijn andere collgea keken machteloos naar haar Want we konden niks doen .. dus we gingen alles filmen daarna wou ik uit die droom en werd wakker
  Wat betekend deze droom ?

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Wat een nare droom.
   Deze droom geeft aan dat je merkt dat deze collega met iets worstelt, maar je weet niet wat en je kunt er daardoor ook niet echt iets aan doen.
   Daar voel je je behoorlijk machteloos in en dat kwam er in deze droom uit.

 25. Selime says:

  Beste Scarlet,

  Vannacht droomde ik dat ik in een huis was met een groep jongens. Ik kende deze jongens niet.
  Ook was er een man bij. Donker haar en donkere uitstraling. Deze man verkrachten mij de hele tijd. We waren daar soort van op vakantie of iets.
  Een jongen uit de groep die tevens in een rolstoel zat, die kwam continu voor mij op. Daarvoor werd hij gestraft en geknipt met een schaar. Het waren kleine knipjes en het bloede niet. Maar het vreemde was dat ik het erger vond dat die jongen werd gestraft dan wat er met mij gebeurde.

  Het is best wel een nare droom. Ik kan niet direct iets terug halen wat in mijn echte leven ook zo is. Ik denk dat een metafoor of verwerking is. Ik lig namelijk in een vreselijke scheiding met 2 kids.
  Heb jij een idee wat dit betekend?

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Deze droom is inderdaad een verwerkingsdroom.
   Je bent aan het verwerken wat er niet klopt, wat er niet fijn is aan de huidige situatie.
   Je bent je eigen pijn aan het verwerken, maar nog meer wat anderen, die er niks aan kunnen doen, wordt aangedaan.
   Bijvoorbeeld je kinderen.

   1. Viv says:

    Hoi Scarlett,

    Dank voor je duidelijke beschrijving. Droomde ook dat ik verkracht werd, al kwam mijn zoontje (10jr) er tussen te liggen en probeerde de jongens (kaal, bier drinkend) tegen te houden. Ik merkte zelf dat ik me aan de situatie had overgegeven, maar hij bleef voor mij vechten. Zou dit nog iets aanvullends betekenen?
    Op het laatst kwam mijn man erbij, deed mijn zoontje zijn verhaal bij hem en trok ik me terug… en begon te huilen/ voelen.

    1. Scarlet says:

     Hey Viv,

     Deze aanvulling geeft aan dat je merkt dat je zoontje je nu al graag beschermt en er voor je is.
     Hier is helemaal niks mis mee.
     Je droom geeft daarbij aan dat je wel graag zelf meer voor jezelf zou willen doen, meer voor jezelf opkomen bijvoorbeeld en meer je eigen gevoel volgen.

 26. Nicole says:

  Hoi Scarlet,

  Vannacht had ik een vreemde droom. Ik was aan het fietsen en ik kwam langs nieuwbouwhuizen. Omdat ik het leuk vind om naar andermans inrichting te kijken, stapte ik af en liep naar de deur. De deur was open en ik liep naar binnen. Het was een lange gang met allemaal open studio’s. Er leek niemand thuis te zijn dus ik op mijn dooie gemakje alle studios bekijken en hoe iedereen dat had ingericht. Aangekomen bij de laatste, was er opeens toch een oudere man (middelbare leeftijd). Hij vroeg of ik wat te drinken wilde, eerste twijfelde ik, uiteindelijk toch gedaan. Ik was een beetje op mn hoede maar zette mn tas neer en kletste een beetje met hem en liep een beetje heen en weer. Desondanks voelde het niet prettig en probeerde ik onopvallend telkens iets uit mn tas te halen, zoals mn sleutels en portomonnee. Mocht ik weg moeten vluchten, had ik alles bij de hand en kon ik weg fietsen. Toen ik zei dat ik via de open deur binnen was gekomen, veranderde zijn blik en zei hij dat de deur op slot zou gaan doen. Zodat niemand meer zomaar naar binnen kwam. Terwijl hij daarmee bezig was, realiseerde ik dat dus afhankelijk van hem was om weer weg te kunnen. Benauwd en paniek gevoel maakte meester. Wat moest ik doen en nog belangrijker, hoe kom ik hier weg ?!. Uiteindelijk ben ik via zijn tuin over het hek geklommen en ontsnapt en zo snel als ik kon weggerend naar mijn fiets. Als ik wakker werd, en mijn ogen weer sluit om verder te slapen, kwam ik elke keer in dezelfde droom terug maar dan net een andere versie ervan. Een van deze versie was dat ik me verstopt had in een kast. De versie van het ontsnappen was de laatste versie.

  Later was ik op straat met twee jongens, die ik ook ken in het echte leven. En als jongen 1 jongen 2 slaat in zn nek, dan gebeurt het in de toekomst dat jongen 1 mij aanrand/verkracht. Als jongen 2 jongen 1 op z’n nek slaat dan, probeert jongen 1 mij nog steeds aan te randen maar kan ik mij verdedigen en ontsnap ik.

  Uiteindelijk ben ik maat wakker geworden en gebleven want wilde niet meer in deze droom zijn.

  1. Scarlet says:

   Hey hey,

   Dat klinkt als intensieve dromen.
   Het eerder deel gaat erover dat je heel erg begaan bent met anderen en eigenlijk meer zou willen doen/helpen.
   Alleen zit er een angst/onzekerheid/twijfel onder, want wat als je dat inderdaad gaat doen?
   Je weet (uit ervaring) dat als je meer doet, je ook mensen aantrekt die daar gebruik van maken.
   Je zoekt daarin dus eigenlijk onbewust naar balans.

   De tweede droom gaat hier eigenlijk ook mee verder. Je bent aan het kijken hoe je je grenzen beter aan kunt geven.

   1. Nicole says:

    Hoi Scarlet,

    Dank voor je snelle reactie. Ik was het alweer bijna vergeten dat ik dit gedroomd had. Dank voor je analyse en uitleg. Kan me er zeker in vinden.

    Groetjes,

    1. Scarlet says:

     Graag gedaan en wat fijn dat je het alweer losgelaten had. 🙂

 27. Fiena says:

  Hii scarlet,

  Ik droomde over een persoon die heel groot en breed was maar met het gezicht van mijn man ( die nie zo groot en breed is) (en dit soort gedrag ook totaal niet heeft) ik was in mijn eigen slaap kamer verkracht samen met een ander vrouw die naast me lag we wilde beide niet, en probeerde weg te vluchten hoe meer we probeerde weg te vluchten hoe bozer hij werd, hoe hardhandiger hij werd.ik probeerde de andere vrouw nog te helpen maar dat lukte niet, het leek Zelf dat de andere vrouw aan het genieten was van de verkrachting gek genoeg. Op een gegeven moment was hij klaar en hij werd toen helemaal kalm als of er niks was gebeurd, ik zat nog helemaal in me emotie en maakte me bed op na dat vluchten ik weg van alles wat daar in mijn kamer gebeurde, en toen werd ik weer wakker. Wat kan deze droom betekenen? Ik droom bijna nooit maar wanneer ik droom weet ik dat er iets is dat me duidelijk wil maken. Alvast heel erg bedankt voor je antwoord.
  Gr fiena

  1. Scarlet says:

   Hoi hoi,

   Dit is een verwerkingsdroom waarin je verwerkt dat je partner en jij soms verschillen van mening en normen en waarden.
   Waarschijnlijk zijn er een aantal (kleine) dingen gebeurd waarmee hij jou (onbedoeld) pijn gedaan heeft.
   Dit zit meer dwars dan je bewust misschien door hebt.

   1. Fiena says:

    Thanx voor je reactie terug ✨

 28. Daphne says:

  Hey,

  Ik droomde dat ik een soort flashback had, van toen ik nog een baby was.. en dat ik door verschillende mensen werd misbruikt/ aangeraakt.. Ik vond het helder in mijn droom en het gaf een soort (h)erkenning..
  Maar ik voelde mij ook erg misbruikt.

  Hiervoor had ik verschillende dromen
  Over uitgehongerd en uitgemergeld zijn… mijn zus werd hier uiteindelijk voor opgepakt..

  En een droom waarin ik in een enorm huis was met zwembad (van mijn zus en haar man). In de droom paste ik op een aantal kinderen in hun huis. We wilden gaan zwemmen en ik scharrelde alle badpakjes bij elkaar. Ik kwam plots tot de ontdekking dat mijn zus en haar man nog lagen te slapen in hun bed….

  (Ik droom heel vaak over mijn zus. Tot mijn grote verdriet willen ze geen contact met mij..)

  1. Scarlet says:

   Hoi hoi,

   Deze dromen geven aan dat je je op dit moment onveilig voelt.
   Dit is verbonden aan het gevoel dat mensen over je grenzen heen gaan en je ook dat geven en nemen niet altijd in balans is.
   Het laatste stuk geeft hierbij aan dat je ook aan het verwerken bent dat je je zus niet ziet. Het voelt voor jou alsof ze oogkleppen op heeft en dat doet zeer.

 29. Daphne says:

  Altijd raak wat je schrijft. Dank je wel voor je snelle reactie.

  1. Scarlet says:

   Graag gedaan! <3

 30. Lien says:

  First of all, ontzettend bedankt voor het delen van je wijsheid.

  Ik droomde zojuist dat er een man was binnen gekomen in mijn huis en hij kwam in mijn slaapkamer. Ik herkende hem als iemand die ik ken en de sfeer voelde al direct bedrijgend. Ik weet dat ik mijn engelen heb aangeroepen en evil eye protection Heb uitgesproken. Hij stelde eerst vragen en ik probeerde zo eerlijk mogelijk antwoord te geven in de hoop dat hij weg zou gaan.

  Opeens was mijn dochter wakker geworden en die kwam bij me. Ze was ook bang en angstig en ik dacht nu gaat hij wel weg. Maar nee. Hij kwam steeds dichterbij en ik probeerde te vechten. Ik heb hem in zijn kruis geschopt en hiervan ging hij lachen en hij werd er alleen maar meer opgewonden van. Mijn kind lag in mijn armen en ik probeerde haar ogen af te dekken zodat ze het niet zou zien.

  Toen was daar ineens nog een man in mijn slaapkamer. Hij was groot en gespierd en had een tattoo op zijn rechter borst doorlopend naar zijn schouder. De twee mannen hielden allebij een been vast en ik probeerde te vechten. Ik huilde en ik schreeuwde en mijn dochter was natuurlijk ook helemaal overstuur. Ze scheurden mijn legging open en waren klaar om te starten.
  Ik dacht toen ik kan niets meer doen. Ik kan nu beter rustig blijven zodat mijn kind rustig word en ik probeerde contact te maken met mijn engelen en in mijzelf te keren zodat ik niet bewust aanwezig hoefte te zijn.

  Toen werd ik wakker.

  1. Scarlet says:

   Dankjewel voor je lieve woorden!
   Wat een heftige droom.
   Waar deze droom vooral over gaat is een gevoel van machteloosheid in bepaalde situaties in je leven.
   Eigenlijk staan deze mannen symbool voor de maatschappij en hoe het daarin gaat.
   Je wilt je dochter en jezelf veilig houden en beschermen. Je wilt eerlijk zijn, maar zelfs dat voelt alsof dat niet altijd genoeg is.

 31. Janne says:

  Wat fijn om hier meer betekenissen achter dromen te kunnen achterhalen. Ik schrijf ze al een tijdje op en had afgelopen week een droom (nachtmerrie voor mijn gevoel) die maar in mijn hoofd blijft hangen, staat nog haarscherp op mijn netvlies zegmaar…

  Ik was op een etentje (nog vol in emotie want mijn vriend had abrupt onze relatie beëindigd) samen met nog anderen die ik niet ken (eentje was een oud klasgenoot die ik al heel lang niet gezien/gesproken heb en weinig mee had destijds).
  Het was ook sober qua gevoel, achterstallig onderhoud, in een andere tijd dan waar we nu in zitten.

  Ineens kwam er een beeld. Of dat ik naar een beeldscherm keek oid of toch ook in de ruimte was weet ik niet. Het was een ruimte als een soort van loods, of zo’n opslagruimte/gang achter een keuken van een restaurant oid. In een achterwijk het was er vies en oud. Maar ik zag dat een jonge vrouw door een veel te grote man verkracht werd en mishandeld. Ze was haar afspraken niet na gekomen. Haar kleine dreumes stond erbij met haar konijntje in haar had… echt verschrikkelijk (heb zelf ook een dochter van 2). Ze riep naar haar dreumes dat ze weg moest gaan in een andere taal en haar papa moest gaan halen.
  Later kwam ik zelf weer terug (alsof ik zelf degene was die haar moest redden) en zag de nagelkrassen op de grond en bloed en toen werd ik huilend wakker…

  1. Scarlet says:

   Wat een ontzettend nare droom!
   Als ik het vertaal komt er naar voren dat je in een healingsproces zit.
   Er zijn meerdere mensen in je leven geweest die je pijn gedaan hebben en waarbij je je iedere keer weggecijferd hebt.
   Je hebt het gevoel gehad dat je niet gehoord of verstaan werd en eigenlijk ben je daardoor onbewust alleen maar meer je best gaan doen.
   Alleen, nu je je kindje hebt, is er iets in je verandert. Je wilt meer goeds voor jezelf en voor haar.

   1. Janne says:

    Dankjewel voor je herkenbare reactie Scarlet. Zoals je het omschrijft voelt het ook.

 32. Saidie says:

  Goedemorgen,

  Ik had 2 dromen, beide over een verkrachting.
  In mijn eerste droom werd ik bijna verkracht door een wat oudere heer die ik van de tv ken maar niet persoonlijk. Ik ging uit de kamer en probeerde hulp te zoeken maar t leek of die mensen die man juist wilde beschermen. Een van die mensen is een vrouwlijke collega van me. OP een gegeven moment spraken zij en ik maar ik voelde me op me hoede.
  In het echt vertrouw ik haar niet.

  Mijn 2e droom was dat me zoon en ik zaten te praten en dat hij me vertelde dat meneer Koina em heeft verkracht. Eigenlijk niet meer een keer zovaak sat hij er moe van wordt. Ik stelde em de vraag als hij aan zn billetje is gegaan en hij zei soms. Maar hij gaf aan dat hij meer speelt met zn piemel. Hij en ik spraken nog een tijdje en in me droom was ik een beetje kalm. Ik belde de politie en wilde iemand met wie ik pas in een relatie ben gestapt contacten voor een soort van hulp. Hem heb ik nooit gecontact.

  Misschien is het goed dat ik wat extra informatie schrijf:
  De heer die ik wilde contacten voor hulp heeft me niet zo lang terug gevraagd voor een relatie. Na enkele dagen zei ik dat ik wil en gisteravond hebben we voor t eerst omgang gehad.
  Mijn zoon zijn vader is overleden en waarvoor ik altijd bang ben is als ik een slechte partner kies.

  1. Scarlet says:

   Goedemiddag,

   De eerste droom is een verwerking van het onveilige gevoel wat je hebt door je collega en misschien ook door anderen.
   Het komt ook door het gevoel dat je op je hoede moet zijn, anders wordt er gebruik van je gemaakt.

   De tweede droom heeft een dubbele betekenis. Inderdaad op de eerste plaats dat je bang bent dat je zoon pijn gedaan wordt, bijvoorbeeld door een partner.
   Maar het kan er ook mee te maken hebben dat hij zich verder aan het ontwikkelen is op dit moment, vooral in wie hij is. En je bent (onbewust) aan het waken wie er invloed op hem heeft.

 33. Saidie says:

  Hi Scarlet,

  Dankje voor de uitleg. Het zou wel kunnen dat hij aan het ontwikkelen is, want tegenwoordig wilt hij geen kusjes meer van me e.d.

  Nogmaals Dank.

  Groetjes

 34. Madelief says:

  Hoi Scarlet, ik droomde vannacht iets waar ik niet zoveel van snap, misschien dat je kan helpen?

  Ik droomde Dat ik een nieuwe vriendin had. We zouden samen naar new york gaan en al eerder hadden we twee hele leuke mannen/jongens ontmoet die we daar zouden zien. Ik verheugde me er enorm op! want wilde eindelijk die vent echt ontmoeten en wilde natuurlijk super graag naar new york!!
  Alleen alles duurde heel lang, we moesten natuurlijk tickets boeken maar dat kon nog lang niet en was te duur. En ondertussen was ik in een andere nieuwe stad en het was fantastisch! Alle straatjes ontdekken, en het was zomer dus dat was super leuk! Toen was ik in new york in een 19e eeuws pand wat nog steeds oud was maar wel heel mooi ik ontmoete daar die man eindelijk na lange tijd wachten en ik was zooo gelukkig! Maar toen kwam zijn broer (volgens mij was het zijn broer, anders een vriend) en die wilde mij aanranden. Het lukte hem niet me te verkrachten maar hij hield me heel stevig vast en maakte striemen op mn armen. Ik kon nergens ontsnappen uit die kamer. Uiteindelijk lukte het en was ik bij mijn moeder. Ik vertelde het verhaal en moest huilen, dat luchtte heel erg op en ergens had ik er een goed gevoel over. Een soort idee van, Je ziet die striemen wel maar ik ben ontsnapt van iets heftigs en dit is het bewijs.

  1. Scarlet says:

   Hoi!
   Deze droom gaat erover dat je nieuwe dingen wilt ontdekken, maar dat je weet dat je nog even geduld moet hebben.
   Het gaat ook over jezelf veiliger gaat voelen in alle omstandigheden, want ook al kunnen dingen fout gaan, je weet ook dat je het wel aankunt.

   1. madelief says:

    Hoi Scarlet,
    Dankjewel voor de reactie, eerlijk gezegd verklaard dat een hoop! momenteel is het net uit met mijn vriend maar diep van binnen weet ik dat het beter zo is en dat ik hiervan zal groeien. hoe veel pijn het ook doet, ik weet dat ik het aan kan en er steker uit zal komen.

    1. Scarlet says:

     Heel veel sterkte mooi mens!

 35. Vanessa says:

  Hi Scarlet,
  Ik heb de laatste heel heftige dromen. Twee dromen waarin ik zelf vermoord wordt en vannacht weer een droom waarin iemand geprobeerd heeft te verkrachten, maar ik diegene zelf heb kunnen vermoorden. Alle keren zat ik in de auto en gebeurde het op best wel brute wijze. Ik ben door me hoofd geschoten en de andere kan ik me helaas niet herinneren. Net heb ik gedroomd dat ik in een taxi zat en dat ie opeens zijn geslachtsdeel tevoorschijn haalde en aangaf mij te gaan verkrachten / dat ik hem moest pijpen. Het is gelukkig niet gebeurd en dit omdat ik hem vermoord heb voor hij de kans had. Het vermoorden ging ook heel moeilijk omdat alle voorwerpen die ik had heel bot waren of op een andere manier niet optimaal konden helpen. Het was ook gewoon heftig want ik heb hem volgens mij heel vaak gestoken voordat ie uiteindelijk doodging. Kan jij mij miseschien vertellen waar deze dromen vandaan komen? Misschien handig om te weten: ben sinds kort weer terug bij mijn vriend waarbij het dit jaar al twee keer uit gegaan is met veel ruzie

  1. Scarlet says:

   Hoi hoi,

   Deze dromen zijn een uiting van een enorm onveilig gevoel in je basis, vooral als het gaat om praktische en emotionele zekerheid.
   Onbewust heb je het gevoel dat je heel alert met zijn om veilig te blijven of er zelfs voor moet vechten (en jezelf aan moet passen).
   Dit kan inderdaad voortkomen doordat het uitgaan van je relaties (met ruzie). Dat dat hieronder zit en de hele spanning die daaruit voortkomt nog ontladen moet worden.

 36. Melissa says:

  Goeiemorgen scarlet,
  Ik heb gedroomd dat ik in mijn slaapkamer was ( maar die was niet echt demijne ) en er was ingebroken in mijn huis , plots hoorde ik iemand naar boven komen … een man , die kwam mij aangelopen en ik liep achteruit en zei nee laat me met gerust , hij deed zijn broek open en ik zei ik heb mijn maandstonden ( uit hoop hij me met gerust liet ) maar lukte niet , ik liep dan richting de trap om te kunnen vluchten zonder broek aan en plots kwam er een mooie dondere harige met half lang krullend haar de trap op , ik zei ooo nee weeral … maar die zei tegen me ‘ heeft hij je te pakken gekregen , wees niet bang vanaf nu bescherm ik je ‘ ik liep dan door het huis en Twas het hele gezin die daar liep van die mannen . Hopelijk kan je me juist vertellen wat deze droom betekend … alvast bedankt en fijne zondag gewenst

  1. Scarlet says:

   Hoi!

   Deze droom gaat er letterlijk over dat je het gevoel hebt dat mensen over je grenzen heen gaan. Dat je af en toe niet meer weet wie je echt kunt vertrouwen en bij wie je alert moet blijven.
   Je weet soms ook niet meer hoe je nu goed je grenzen aan kunt/moet geven.
   Dit geeft (onbewust) een grote onrust en dat moest er echt even uitkomen.

   1. Melissa says:

    Hallokes.. dankjewel voor je reactie, idd klopt … ik weet ik niet hoe ik juist mijn grenzen kan aangeven , ik leef volgens de wetten van een ander maar ik probeer eraan te werken

    1. Scarlet says:

     Heel veel sterkte mooi mens.
     Als ik iets mag meegeven, dan begint het meestal met eerst rustig voelen wat je grenzen zijn. <3

     1. Melissa says:

      Dit zet idd tot nadenken … dankjewel

 37. Arminda says:

  26mei
  Droom dat ik in de oude kamer van mijn zus   binnen loop. Mijn man  is daar met 2 andere mannen. Ze zijn alle 3 bloot en leken bezig te zijn met sexuele handelingen. Mijn man  gooit zichzelf op bed  op z’n knieën en tilt zijn bil omhoog .. zo van kijk . Helemaal omhoog en streelt zichzelf ook.  Ik denk hmm. De andere 2 komen bij mij en zeggen kom met ons sexen. Ik zeg nee hoor. Mijn man komt ook en wilt dat ik sex met hun 3en heb. Ik zeg nee hoor. Ik loop verder en wil eingelijk weg. Mijn man en die 2 omsingelen mij en ze gaan door met pushen. Opeens ben ik het zat en schreeuw boos hallooo. Ik ga dit niet doen zodat jullie kunnen zeggen ja z zij  is een  hoer of slet. Ik zeg weetje alles wat nu gebeurd is omdat ik t zelf wilde  niet omdat jij wilde. Ik zeg wat denken jullie wel niet. Ik ben baas over mezelf. Niemand dwingt mij. Ze proberen me toch te misleiden en zover te krijgen door bv drinkfles van mijn baby te verstoppen. Ik trap er niet in. Uiteindelijk kom ik weg. Maar ben erachter dat mijn man sex heeft met deze mannen. Ik herkende ze ook. 
  Vreselijk en naar gevoel aan over gehouden.

  Wat betekent deze droom

  1. Scarlet says:

   Goedemorgen,

   Wat een ontzettende nare droom. De betekenis van de droom heeft echter niet zoveel met seks te maken.
   Waar deze droom namelijk over gaat is dat je het gevoel hebt dat je man je probeert dingen te laten doen die je niet wilt.
   Dat kan ook slechts in een situatie plaatsgevonden hebben.
   Hij is het daarin eens met andere mensen, dat kan de maatschappij zijn of met de mensen die je herkende.
   Je hebt hierdoor het gevoel dat je hem een beetje kwijt bent geraakt, vooral omdat je hem zo niet kent.
   Je wilt niet dat hij zich laat beïnvloeden door anderen en jij gaat daar zeker ook niet in mee.

Leave a comment

Your email address will not be published.