Dromen over beroemdheden

Posted on
dromen over beroemdheden

Dromen over beroemdheden. Wat betekent het als je droomt over bekende mensen? Deze dromen staan meestal voor iets heel anders dan je zou verwachten. Het gaat namelijk helemaal niet over de beroemdheid zelf, maar over iets van hem/of haar wat jouw aantrekt of juist tegenstaat.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je droomt over de rijkdommen van deze persoon, omdat je graag ook zo zou willen leven. Dit gebeurt met name als je het zelf even niet zo breed hebt.

Misschien ben je gisteren iemand tegengekomen waar je je verschrikkelijk aan irriteerde en verwerk je dat door te dromen over een beroemdheid die ook kenmerken heeft waar jij je aan irriteert.

Dromen over beroemdheden: jullie hebben dezelfde talenten.

Een andere verklaring van deze droom is dat je onderbewustzijn je duidelijk wil maken dat je gebruik moet gaan maken van je eigen talenten. Je mag ze meer gaan ontwikkelen.

In zo’n geval droom je vaak over een beroemdheid die dezelfde talenten heeft die jij (latent) hebt of graag zou willen hebben.

Dromen dat jezelf beroemd bent

Je kunt natuurlijk ook dromen dat jezelf beroemd bent. Als dat in de droom allemaal goed gaat, dan betekent dat dat je jezelf niet genoeg op waarde schat. Het is tijd dat je gaat beseffen hoeveel je waard bent en wat je allemaal in je hebt.

Als het echter fout gaat in de droom, dan is het een waarschuwing. Meestal gaat dit er juist over dat andere mensen je blokkeren om alles uit jezelf te halen.